Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τώρα που όλοι κάνουν αναλήψεις το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος κάνει κατάθεση (pic)

Μία μέρα όπου όλοι οι Έλληνες σχηματίζουν ουρές στα ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη τα 6- ευρώ που τους αναλογούν ημερησίως και οι συνταξιούχοι προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους της συντάξεις, υπάρχουν κάποιοι που αποφασίζουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα.

Κι όμως, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, στην προσπάθειά του να τρολάρει και να διακωμωδήσει την κατάσταση αποφάσισε όχι μόνο να μην κάνει ανάληψη μετρητών, αλλά στην πραγματικότητα να κάνει 220 ευρώ κατάθεση σε ΑΤΜ στις 28 Ιουνίου, αφού πρώτα περίμενε υπομονετικά στην ουρά.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, αναφέρει σε δήλωσή του ότι θα ήθελαν «η κίνηση αυτή να επιβραβευθεί και ως η επένδυση της χρονιάς από την κυβέρνηση» και ότι περιμένουν και τις υπόλοιπες συμμετοχές.


apodeiksi



Πηγή: huffingtonpost.gr



# Χαμός στα ATM για ανάληψεις (και δε μιλάω για ανθρώπους που όντως είχαν ανάγκη να βγάλουν χρήματα). Μας πιάνει μια τρέλα όλους γαμώ το μυαλό μας και όταν ακούμε (ειδήσεις, εφημερίδες κτλ) ότι κάτι συμβαίνει τελευταία στιγμή (όπως πάντα) τρέχουμε να σώσουμε την παρτίδα. Το περίεργο είναι ότι ενώ μέχρι χθές αν ρωτούσες πέντε συγγενείς σου πως πάνε τα οικονομικά τους θα κλαίγονταν (κλασσική αντίδραση) τώρα ανησυχούν γιατί δε τους φτάνουν τα 60 ευρώ/ μέρα. Ε άντε .. καληνύχτα.