Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα "Undo Send" για τους χρήστες Gmail


Έχετε στείλει σίγουρα email που είχατε κάνει ορθογραφικά ή δεν είχατε επισυνάψει το αρχείο για το οποίο στείλατε mail. Ωστόσο μέχρι τώρα αγαπητοί χρήστες του Gmail δεν μπορούσατε να πατήσετε το πλήκτρο "Αναίρεση" ή "Ακύρωση" γιατί πολύ απλά αυτό δεν υπήρχε. Πλέον όμως και μόνο για τους χρήστες της Gmail υπηρεσίας είναι διαθέσιμη ρύθμιση αναίρεσης για όλους εμάς τους απρόσεκτους και παρορμητικούς, για όλους τους αδαείς, τους στόκους του internet έφτασε η ώρα και για εμάς λοιπόν.
Το "Undo Send" και άλλες δυνατότητες είναι διαθέσιμο αν μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" στη συνέχεια επιλέξετε την καρτέλα "Γενικά" από το οριζόντιο μενού και στη συνέχεια μεταβείτε στην ενότητα "Αναίρεση Αποστολής" όπου και θα μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και να παραμετροποιήσετε την δυνατότητα αυτή.


Και επειδή είμαστε πολλοί αυτοί που δε τα καταφέρνουμε με τίποτα ορίστε και μια φωτογραφία αποκλειστικά για τους πιο άσχετους όπως εγώ.. 
Μπορείς να σκεφτείς αν θα αφήσεις ένα μήνυμα να αποσταλεί έως και 30 δευτ. μετά το send

Η δυνατότητα αυτή δεν είναι διαθέσιμη στο Gmail app που υπάρχει για smartphones. Ωστόσο υπάρχει λύση και για αυτό, ο χρήστης θα πρέπει να κατεβάσει την εναλλακτική εφαρμογή της εταιρείας "Inbox" που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους εμάς τους απρόσεκτους.


# Και αν κάποιος από εσάς τους κακεντρεχείς αναρωτιέται γιατί αυτό το ριμαδομπλόγκ ανάρτησε αυτή την είδηση περίπου μια εβδομάδα μετά την έναρξη της λειτουργίας η απάντηση είναι απλή. Γιατί είναι το χειρότερο blog που μπορείτε να διαβάσετε, το πιο αργό, το πιο ανενημέρωτο και το λιγότερο έγκυρο. Παρ' όλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα και καλό θα είναι να το κοιτάξεις και εσύ απρόσεχτε αναγνώστη.