Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Ποιές κρίσιμες ώρες ρε; Ο χαβαλές εδώ δεν έχει όριο (pics)

Άλλη μια απόδειξη ότι το B4Share είναι ότι χειρότερο σε μπλόγκ υπάρχει στο internet είναι αυτό το άρθρο. Εν πάσει περιπτώσει ας μην περιαυτολογήσουμε πάλι (όχι άλλο κάρβουνο). Τελικά πρέπει να έχουμε τρελή αντίληψη του χιούμορ σας λαός. Μπορεί να έχουμε καταλήξει ο τελευταίος τροχός της αμάξης, οι πιο άθλιοι και απαράδεκτοι σε νοοτροπία πολίτες της Ευρωζώνης σε γενικές γραμμές πάντα. Αλλά ..
(πάντα υπάρχει ένα αλλά) είμαστε και οι πιο χαλαροί, στ@..διστες, ζαμανφουτίστες .. ίσως και χαλαροί ακόμη και στα δύσκολα σε γενικές γραμμές πάλι (γιατί κάποιοι παρεξηγούνται). Η χώρα περνάει μια αρκετά δύσκολη φάση και μαζί της όλοι οι πολίτες που ζουν σε αυτή. Ε και; Όλα καλά. Ακόμη και τώρα κάνουμε πλάκα που αλλού στο κόσμο μας (fb/ twitter). Status, είκόνες σαν και αυτές παρακάτω και άρθρα (σαν και αυτό) που διακομοδούν μια χώρα σχεδόν χρεοκοπημένη σαν αυτή που ζούμε δίνουν και πέρνουν καθημερινά γεμίζοντας αυτό τον τεράστιο σκουπιδότοπο του διαδικτύου. Αυτοί είμαστε κύριες και κύριοι και μπράβο μας γιατί έχουμε fullάρει από σοβαρούς και αγχωμένους.


# Οι εικόνες προέρχονται από άρθρο στο huffingtonpost.gr με εντελώς διαφορετικό κείμενο. Αρθρογράφε μη θυμώσεις μόνο τις φωτογραφίες σου δανείστηκα εε.. ευχαριστώ πολύ.