Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Έρευνα: Δείτε τι φοβούνται περισσότερο οι Αμερικάνοι πολίτες


#Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Από τον τίτλο το θεώρησα πολύ χαζό το άρθρο αλλά πάλι κλίκαρα πάνω του και είδα ότι βασίζεται σε έρευνα πανεπιστημίου, όχι ότι αυτό καθιστά το άρθρο αξιοπρεπές αλλά είναι αξιοπερίεργες οι επιλογές που δόθηκαν και προφανώς και οι απαντήσεις των αμερικάνων πολιτών.
Η διαφθορά των κυβερνητικών αξιωματούχων είναι σήμερα ο "νούμερο ένα φόβος" σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Chapman.

Οι ερευνητές ζήτησαν από ένα τυχαίο δείγμα 1.541 ενηλίκων να αξιολογήσουν τον φόβο τους ανάμεσα από 88 διαφορετικές επιλογές φόβων.

Με βάση τα ευρήματά τους, μπορούμε να δούμε ποίες ήταν οι 10 κορυφαίες ανησυχίες για το 2015:
-Η διαφθορά των κυβερνητικών αξιωματούχων (58,0%)
-Κυβερνώ-τρομοκρατία (44,8%)
-Εταιρική ανίχνευση προσωπικών πληροφοριών (44,6%)
-Τρομοκρατικές επιθέσεις (44,4%)
-Κυβερνητική παρακολούθηση των προσωπικών πληροφοριών (41,4%)
-Βιολογικός πόλεμος (40,9%)
-Η κλοπή ταυτότητας (39,6%)
-Οικονομική κατάρρευση (39,2%)
-Τέλος των χρημάτων στο μέλλον (37,4%)
-Απάτη με πιστωτικές κάρτες (36,9%)

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι το 40% των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπάρχουν μέρη στοιχειωμένα από πνεύματα, ενώ σχεδόν το 25% από αυτούς πιστεύουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με νεκρούς. Το 20% ανέφεραν ότι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη στο παρελθόν και ότι τα όνειρα μπορούν να προβλέψουν το μέλλον.

Πηγή 

   # Καληνύχτα αδέρφια Αμερικάνοι κανένας αξιωματούχος δεν είναι διεφθαρμένος, καμία συνομιλία δεν παρακολουθείται μην ακούτε κανέναν, μη φοβάστε τίποτα.