Tοξικά μέρη στον κόσμο..

«#This Generation» Εσύ αντέχεις χωρίς internet ;

Περιμένεις μπροστά στον υπολογιστή σου με τις ώρες για να δεις την κόκκινη ένδειξη των ειδοποιήσεων στο facebook να ανάψει; Νιώθεις ανασφάλεια όταν δεν μπορείς να πιάσεις WiFi και το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν κάθεσαι για καφέ είναι να ρωτήσεις τον σερβιτόρο τον κωδικό;
Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορούν (ή νομίζουν ότι δεν μπορούν) να ζήσουν χωρίς ίντερνετ, τα παρακάτω έξυπνα πόστερ του Ajit Johnson’s σίγουρα θα σε «πονέσουν» . Η τεχνολογία και συγκεκριμένα το ίντερνετ έχουν διευκολύνει τη ζωή μας αλλά έχει σκεφτεί κανείς πόσο πιο μοναχική, απρόσωπη και εικονική την έχουν κάνει; Αυτό θέλει να καυτηριάσει και ο καλλιτέχνης με τη σειρά μινιμαλιστικών πόστερ με τίτλο «#This Generation».

Σκέψου την επόμενη φορά που θα σπαταλήσεις δύο ώρες στο chat του facebook ή στην προσπάθεια να τραβήξεις την τελειότερη selfie με σκοπό την συλλογή των περισσοτέρων like, ότι θα μπορούσες να είχες πάει σινεμά, να είχες απολαύσει μια ηλιόλουστη βόλτα στο πάρκο ή να είχες κάνει μια ουσιαστική συζήτηση που θα επηρέαζε τον τρόπο σκέψης σου.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Περισσότερα για τον Ajit Johnson’s  εδώ


Πηγή

# Είναι "αλκολίκι" κακά τα ψέμματα. Κόψτε το όσο είναι καιρός. Ακόμη και αυτό που διαβάζετε αυτή την στίγμη ας είναι το τελευταίο πράγμα που διαβάζετε στο internet. Κλείστε Facebook και Twitter και ό,τι άλλο.