Tοξικά μέρη στον κόσμο..

8 ανατριχιαστικές ιστοσελίδες που αξίζει να ΜΗΝ επισκεφθείς


Το Ίντερνετ, ως γνωστόν, έχει τις σκοτεινές (εντός ή εκτός εισαγωγικών) πλευρές του, και δεν συναντώνται απαραίτητα στο «Deep Web» (το μέρος του Ίντερνετ που δεν είναι καταχωρημένο στις μηχανές αναζήτησης) ή το «Dark Web» (το μέρος του World Wide Web που υπάρχει σε darknets, overlay networks και άλλα μέσα που χρησιμοποιούν το «δημόσιο» Ίντερνετ, αλλά απαιτούν ειδικό λογισμικό ή πρόσβαση), που θεωρούνται χώροι όπου λαμβάνουν χώρα (και) παράνομες δραστηριότητες.


Σε κάποιες περιπτώσεις, πρόκειται «απλά» για sites ανατριχιαστικό αντικείμενο/ περιεχόμενο. Οκτώ εξ αυτών, σύμφωνα με το Tech Insider, είναι τα εξής:
The Joy of Satan: Οδηγός (βήμα-βήμα) για να καλείτε δαίμονες, να πουλήσετε την ψυχή σας στον Σατανά και άλλα τέτοια. Το δημιούργησε και ανανεώνει η «αρχιέρεια Maxine Dietrich».
Η ιστοσελίδα του Texas Department of Criminal Justice έχει πληροφορίες για θανατοποινίτες, όπου περιλαμβάνονται τα τελευταία τους λόγια.
Αρχείο των τελευταίων επικοινωνιών από αεροπορικά δυστυχήματα. Πραγματικά «φωνές από άλλο κόσμο».
Μια εικονική περιήγηση σε ψυχιατρική κλινική: Πρόκειται για παιχνίδι point-and-click adventure, με ιδιαίτερα ανατριχιαστικό χαρακτήρα.
The WebOuija: Το γνωστό «τραπεζάκι»/«ποτηράκι» έχει αρκετές ψηφιακές εκδόσεις, ωστόσο αυτή είναι μάλλον η πιο τρομακτική.
«The Blair Witch Project found footage»: Η ιστοσελίδα της παλιάς, γνωστής ταινίας.
Αυτή η ακατανόητη σελίδα
Ένα site- χάρτης (εξομοίωση) που, λαμβάνοντας υπόψιν στατιστικά δεδομένα, ισχυρίζεται ότι προβάλλει τους θανάτους στον πλανήτη μας σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή