Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Αλκοολούχα ποτά για τους πιο τολμηρούς

Μπύρα; Υποβρύχια; Κοκτέιλ; Μπα, όλα αυτά είναι πλέον εντελώς ντεμοντέ. Και επειδή κανείς δεν θέλει να μένει εκτός μόδας, μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε ένα από αυτά τα 17 παράξενα και εντελώς αηδιαστικά ροφήματα και παρασκευάσματα;




Μερικά ακούγονται κάπως δελεαστικά, κάποια άλλα ωστόσο... μάλλον θα πρέπει να είστε πολύ (πολύ) μεθυσμένοι για να τα πιείτε.
Άσπρο πάτο, τολμηροί αναγνώστες!


Naga Chilli Vodka
Master of Malt
Έχει χαρακτηριστεί ως η καυτότερη βότκα του κόσμου, με 250.000 scovilles (η κλίμακα Scoville χρησιμοποιείται για να μετριέται η θερμότητα των καυτερών φαγητών). Ακόμα και ο παρασκευαστής της γράφει στην περιγραφή του προϊόντος «Είναι τόσο φρικτή που σας προτείνουμε να μην την αγοράσετε καν».



Το σφηνάκι "Mac & Cheese"
the mac and cheese
Μακαρόνια, γάλα, τυρί και ρούμι. Απλά κρατήστε το μακριά από παιδιά.



Smoker's Cough (Ο Βήχας του Καπνιστή)
Το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία. Αυτό το σφηνάκι που περιέχει Jägermeister και μαγιονέζα, μάλλον δεν είναι καλύτερο.



Baby Mice Wine (Κρασί από μωρά ποντίκια)
Κατά την κινέζικη και κορεάτικη παράδοση, πρόκειται για ένα «υγιεινό τονοτικό». Παίρνουν τα μωρά ποντικάκια αμέσως μετά τη γέννα, τα ρίχνουν ζωντανά μέσα σε ένα μεγάλο βάζο με κρασί από ρύζι και τα αφήνουν εκεί μέχρι να γίνει η απαραίτητη ζύμωση. Μόλις το κρασί απορροφηθεί, τρώνε τα ποντίκια. Ναι, αυτό συμβαίνει στην πραγματική ζωή.



Eggermeister
Αυγό τουρσί εμποτισμένο σε Jäger ρίχνεται μέσα σε ποτήρι το οποίο έπειτα γεμίζει με περισσότερο Jäger. Σκεφτείτε καλά: θα καταναλώνατε ποτέ αυγό τουρσί, μέσα σε οτιδήποτε, με τη θέλησή σας; Είναι μια σημαντική ερώτηση.



Three-Penis Λικέρ
Δεν μεταφράζεται, για προφανείς λόγους. Το λικέρ αυτό περιέχει, όπως καταλάβατε, τρία μόρια: ένα από φώκια, ένα από ελάφι και ένα από σκύλο. Υποτίθεται πως αυξάνει τη δραστικότητα και την αρρενωπότητα στους άντρες. Αν είστε τόσο απελπισμένοι...



Scorpion Vodka
nan palmero/Flickr
Λες και η βότκα χρειαζόταν ένα βρώσιμο σκορπιό από την Κίνα για να γίνει πιο δυνατή. Η συγκεκριμένη βότκα πίνεται ως συστατικό σε κοκτέιλ ή και σκέτη ενώ ο σκορπιός που περιέχει λέγεται πως προσθέτει «μια λεπτή, ξυλώδη γεύση». Μούρλια.



Pizza Beer
 
TheHungryDudes/Flickr
Δεν είναι απλά μια πίτσα με μπύρα. Είναι η ΠΙΤΣΟΜΠΥΡΑ, το ποτό των ονείρων σας. Μια ζυθοποιία στο Σικάγο ανέμιξε δύο από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των καταναλωτών και δημιούργησε αυτόν τον (επικό; αηδιαστικό; όπως το δει κανείς) συνδυασμό.



Κοτόπουλο του Λιβαδιού
Αυτό το κατασκεύασμα από τζιν, ωμό κρόκο αυγού, αλάτι και πιπέρι αποτελεί εναλλακτική στο Στρείδι του Λιβαδιού (μπέρμπον, ταμπάσκο και ωμό αυγό), αν και αμφότερα ακούγονται κάπως εμετικά.



Horse Jizz (Μπύρα και Γάλα)
50% μπύρα + 50% γάλα = μια αηδία και μισή. Δύο συστατικά που δεν θα έπρεπε ποτέ να συναντηθούν και ένα ποτό που δεν θα έπρεπε να προφέρουμε καν το όνομά του (εκτός κι αν δεν ξέρετε τι σημαίνει «Horse Jizz», οπότε τόσο το καλύτερο για εσάς).



Κρασί από χολή φιδιού
Πάρτε μια ζωντανή κόμπρα, σκοτώστε την και ανοίξτε την στη μέση, αφαιρέστε τη χοληδόχο κύστη της και πάρτε από μέσα της τη γλυκιά χολή της. Αναμίξτε την με κρασί από ρύζι και σερβίρετε σε όποιον πιστεύει πως θα πάρει τη δύναμη της κόμπρας αν το πιει. Σίγουρα υπάρχουν κάμποσοι.



Σφηνάκι εχινόκοκκου
Το μόνο που χρειάζεστε είναι βότκα, ταμπάσκο και μια γερή δόση μαγιονέζας κατευθείαν από το μπουκάλι. Γιαμ γιαμ γιαμ.



Kumis/Arkhi
Εκτός κι αν είστε ο Dude, ένα ποτό με βάση το γάλα μάλλον δεν θα είναι ποτέ η πρώτη σας επιλογή στο μπαρ. Οι καβαλάρηδες της κεντρικής Ασίας, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη. Αυτό το παραδοσιακό γαλακτοκομικό ποτό απολαμβάνεται εδώ και αιώνες στην εν λόγω περιοχή, ενώ παρομοιάζεται με πόσιμο γιαούρτι. Γιατί ποιος δεν έχει σκεφτεί να απολαμβάνει ένα γιαούρτι στη μορφή ροφήματος;



Μολυσμένο σφηνάκι Whitehead
Απλά ανακατέψτε βότκα με Bloody Mary και μια κουταλιά τυρί κότατζ και προσπαθήστε να μην ξεράσετε ενώ το πίνετε -αν δεν το έχετε κάνει ήδη στη θέα της εικόνας του.



Το Sourtoe Cocktail
Είστε έτοιμοι για μια γουλιά ουισκιού Yukon Gold με λίγο από ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΔΙΟΥ; Το Downtown Hotel στην πόλη Dawson του Yukon έχει γίνει γνωστό χάρη σε αυτό το κοκτέιλ. Για να βιώσουν την πλήρη εμπειρία, οι θαμώνες καλούνται να αφήσουν το δάχτυλο να ακουμπήσει τα χείλη τους, ενώ πίνουν την τελευταία γουλιά από αυτό το μακάβριο ποτό.



Η Πυρηνική Βόμβα του Kim Jong Un
Τι καλύτερος τρόπος για να σπάσεις τα νεύρα του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας από το να ρίξεις μερικά από τα πλέον αμερικάνικα είδη τροφίμων σε ένα μπλέντερ μαζί με λίγη βότκα και να δώσεις στο κοκτέιλ το όνομά του; Πιο συγκεκριμένα: 1 Big Mac, 1 μεγάλη μερίδα πατάτες των McDonald's, 1 πικάντικη σάλτσα BBQ των McDonald's, 1 milkshake των McDonald's (όλες τις γεύσεις) και 1 μηλόπιτα των McDonald's. Και φυσικά, βότκα.



Το Ουίσκι της Οικογένειας Gilpin
Αυτό το κατασκεύασμα είναι η καλλιτεχνική δήλωση του James Gilpin και δυστυχώς δεν πωλείται στα καταστήματα. Ο Gilpin συλλέγει καθημερινά τα ούρα δύο ηλικιωμένων διαβητικών ασθενών, αποσπά από αυτά τη ζάχαρη που βρίσκεται σε υψηλή περιεκτικότητα και έπειτα την χρησιμοποιεί στη ζύμωση της παραγωγής ουίσκι. Λογικό.
# Ένας εναλλακτικός τίτλος θα μπορούσε να είναι "Ποτά για βλαμμένους" ή "Χάσε το συκώτι σου με τον χειρότερο τρόπο" αλλά για λόγους ευπρέπειας δεν τοποθετήθηκε κανένας από τους δύο. Ααα να μη ξεχάσω να σας πω πως η πρώτη φωτογραφία είναι ένα κοκτέιλ από στάρι και γρασίδι και προτείνεται για επαναφορά από hangover. Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε..