Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τα πιο αμήχανα φωτογραφικά στιγμιότυπα πολιτικών για το 2015

Οι πολιτικοί απ’ όλο τον κόσμο μέσα στο 2015 έφαγαν, ήπιαν, είπαν, αγκαλιάστηκαν, έπεσαν και γενικά έκαναν ότι να ναι. 15 από αυτά τα στιγμιότυπα ήταν φουλ αμήχανα. Να τα.


1) O Βλάντιμιρ Πούτιν γυμνάζει κάτι όργανα
   
2putin
Όσο εσείς κάνατε αυτό, ο Βλαδίμηρος φορούσε αθλητικό σετάκι αξίας $3.220 δολλαρίων και γυμναζόταν στο Σότσι.

2) Η μερακλήδικη σαβούρα του Roger Mugabe
2mugabe
Ποιός το περιέμενε οτι κάποιος θα τα κατάφερνε στις τούμπες καλύτερα από την Φάνη Πάλλη Πετραλιά;
O Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε έπεσε κατεβαίνοντας κάποια σκαλιά μιας εξέδρας σε μια εκδήλωση. Παρ’ ότι ο λαός λέει οτι ο γέρος πάει ή από πέσιμο, ή από χέσιμο, ο Μουγκάμπε τον Φεβρουάριο θα κλείσει τα 93 χρόνια. Η κυβέρνηση προσπάθησε να πείσει τον κόσμο οτι ο Μουγκάμπε δεν έπεσε αλλά απλά παραπάτησε και μετά ξαναβρήκε την ισορροπία του δημιουργώντας μια παράνοια σε όλο το ίντερνετ.
Ο Μουγκάμπε εκτός των άλλων έχει μπερδευτεί και έχει διαβάσει στη βουλή μια παλιά του ομιλία για καινούρια, ενώ στα Ηνωμένα Έθνη είχε κάνει δηλώσεις ενάντια στα δικαιώματα των lgbt, οι οποίες δηλώσεις έφεραν σε αμηχανία τους περισσότερους αρχηγούς κρατών.

3) H ΦΩΤΟΒΟΜΒΑ που έκσασε ανάμεσα στον Ισραηλινό Πρόεδρο Νετανιάχου και τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Αμπάς
8netanyahu_photobomb
Αμήχανη από μόνη της η συνάντηση, έρχεται και ο θεούλης Ikililou Dhoinine , πρόεδρος των Αφρικάνικων Νήσων Comoros στη μέση και σκάει σα βόμβα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην πρόσφατη Διάσκεψη για το Κλίμα στο Παρίσι.

4) Η Άνγκελα Μέρκελ μπουκώνει ολόκληρη μια παστή ρέγγα
5
Οι φωτογράφοι πέτυχαν φέτος την Άγκελα να μπουκώνει μια ολάκερη Ρέγγα στην εκδήλωση ονοματοδοσίας ενός αλιευτικού πλοίου. Η φώτο δημιουργεί φρικαλέους συνειρμούς.

5) Ο David Cameron τρώει το χοτ ντογκ του με πηρουνάκι
4cameron
Άγγλοι.

6) Ο Cameron με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τσιπίνγκ πίνουν μια μπιρίτσα
7cameronxi
Ο Κάμερον και ο Τσιπίνγκ πήγαν σε μια τοπική πάμπ στην Αγγλία και ήπιαν σαν γιωτόμπαλα ένα ποτήρι μπύρα μπροστά από έναν τούβλινο τοίχο με καραμπίνες.

7) Ο Ομπάμα (τα) τσουγκράει με τον Πούτιν
6obamaputin
Τσούγκρισμα ποτηριού, ψιθύρισμα makerossi, απειλή ferry ksaderfo. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη σε αυτή την δεξίωση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

8) Τότε που ο Αυστραλός Πρωθυπουργός δάγωσε ένα κρεμμύδι για να δει αν είναι καλό.
3australian
Οι άντρες δεν κλαίνε, μόνο δαγκάνουν. Ο Τόνι Άμποττ, επισκέφθηκε μια αγροτική μονάδα στην Αυστραλία και δάγκασε μια κανονικότατη μπουκιά από ένα κρεμμύδι. Μεσ’ την κρεμμυδίλα δήλωσε οτι ήταν το πιο νόστιμο που έχει δοκιμάσει ποτές.


9) Ρομαντική αγκαλιά-του-τρίτου-ραντεβού μεταξύ Ολάντ και Κέρρι.
11
Αυτό το ρομαντικό εσταντανέ συνέβη τον Ιανουάριο του 2015 που μας πέρασε στο Παρίσι. Κάπως έτσι το περιγράφει ένας αυτόπτης μάρτυρας:
“The American diplomat’s greeting was suspended in time at the beginning, providing a glimpse of what it would look like if countries had to square dance at important international meetings. Then, a hug. Tap, tap. You think they would stop there, but oh no, you are wrong. Kerry wonders if he should give his host a kiss on the cheek. He decides no, but then, oh no — Hollande offered a cheek. Uh,uh, alright, peck. End back at square dance position, deeply regretting that you had to live through the past moment and wondering whether you should have just become a doctor (or James Taylor) like your mother wanted you to.”

10) Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας που έχει ένα θεματάκι με τις αγκαλιές
12
Εδώ ο Ινδός πρωθυπουργός Narendra Modi (αριστερά) αγκαλιάζει τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας (δεξιά). Οι αγκαλιές του Modi είναι λιγότερο ερωτικές από του Κέρρι, αλλά αν μη τι άλλο φαίνονται πολύ πιο κλασμένες.
12b
12a

11) Ο Υπ.Εξ. του Ιράν που δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει
13a
Javad Zarif stands, Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν έχει βγει στο μπαλκόνι του κτηρίου όπου γίνονταν διάσκεψη για τα πυρηνικά και γελάει και ίσως να στέλνει και φιλάκια.
13
κι εδώ
13b
κι εδώ δεν κρατιέται.

12) Ο Τζόν Κέρι και η ψύχωσή του με τα Dunkin Donuts
14
Ο υπουργός εξωτερικών Γραμματέας του Κράτους των Η.Π.Α. Τζον Κέρι έχει ένα thingy με τα Dunkin Donuts. Εδώ ποζάρει μπροστά στα DD της Μόσχας.

14) Το χέρι του ομπάμα χάσκει μονάχο του στο χάος
9
O Μπάρακ Ομπάμα δίνει το χέρι του στο Abdul Latif bin Rashid Al Zayani του Μπαχρέιν, και ο Al Zayani χαιρετάει τις κάμερες.

15) Βουλευτής στην Ουκρανία αρπάζει απ’ τον καβάλο τον πρωθυπουργό και τον διώχνει απ’ το βήμα
15 (1)
Ο βουλευτής Όλεγκ Μπάρν, αφού προσέφερε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στον πρωθυπουργό Αρσενι Γιατσένιουκ, τον έπιασε από τη μέση και τον καβάλο και τον έβγαλε από το βήμα της Βουλής απ’ όπου εκείνη την ώρα ο Γιατσένιουκ έβγαζε λόγο.
16) Έλληνας υπουργός παρακολουθεί τα αμήχανα στιγμιότυπα ξένων πολιτικών με προσοχή
62264-flampouraris708_0

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Luben