Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Tα πιο παρατραβηγμένα πράγματα και όχι μόνο που έχουν βρεθεί σε έλεγχο αεροδρομίου


Οι εργαζόμενοι στους ελέγχους των αεροδρομίων, προφανώς και έχουν αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά λαθρεμπορίου, αλλά και τρελών ταξιδιωτών. Όμως τα περιστατικά που ακολουθούν παρακάτω μπορούν να θεωρηθούν τα πιο παρατραβηγμένα: μικρά ζώα κρυμμένα σε εσώρουχα, ναρκωτικά μέσα σε γύψο σπασμένου άκρου, ακόμα και νεκρός επιβάτης.


10. Τα 44 ερπετά
;Aνδρας συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει από την Αυστραλία για την Μπανγκόκ μαζί με 40 σαύρες, 3 πύθωνες και έναν σπάνιο, πολύτιμο πύθωνα στη βαλίτσα του.

9. Νεογέννητα κολιμπρί
Δώδεκα νεογέννητα κολιμπρί ήθελε να κουβαλήσει μαζί του ένας Ολλανδός ταξιδιώτης. Εντοπίστηκε με αυτά στο εσώρουχό του, καθώς κινούνταν περίεργα.

8. Κλέφτης σε αποσκευές
Ένας άνδρας μαζί με τον συνεργό του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης θέλησαν να κλέψουν αποσκευές, οπότε ο ένας μπήκε σε μια βαλίτσα, με σκοπό να βρεθεί στον χώρο συγκέντρωσής τους. Προφανώς και το σχέδιό τους ναυάγησε.

7. Γύψος από κοκαΐνη
Ένα άντρα με γύψο στο πόδι θέλησαν να εξετάσουν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου της Χιλής και, όπως διαπίστωσαν, ο ύποπτος έκρυβε κοκαΐνη στον γύψο του, ενώ οι αρχές ανέφεραν πως μάλλον έσπασε σκόπιμα το πόδι του, ώστε κανείς να μην υποπτευθεί τη μεταφορά του ναρκωτικού.

6. Οι γυρίνοι
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό αντιμετώπισαν υπάλληλοι του αεροδρομίου της Νότιας Κορέας, όταν μια γυναίκα αρνήθηκε να πετάξει ένα μπουκάλι με υγρό που είχε στη χειραποσκευή της. Έτσι, άρχισε να το πίνει, ενώ οι υπάλληλοι έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν πως το μπουκαλάκι είχε μέσα είχε γυρίνους! Όπως εξήγησε, δεν ήθελε να το πετάξει, γιατί ήταν... δώρο του φίλου της.

5. Το κονιάκ
Τα περιστατικά με τα μπουκάλια αλκοόλ που πολλοί ταξιδιώτες κουβαλούν μαζί τους ενώ δεν επιτρέπεται, είναι πολλά. Βέβαια, μια γυναίκα που έφευγε από τις ΗΠΑ με προορισμό την Κίνα αποφάσισε να πιει όλο το μπουκάλι με κονιάκ που είχε, για να μην το αφήσει εκεί. Δυστυχώς όμως, δημιούργησε πολλά προβλήματα στο αεροδρόμιο.

4. Φουρκέτα... μαχαίρι
Μια γυναίκα από την Κίνα που επέστρεφε από τις διακοπές της θέλησε να ξεγελάσει τους ανιχνευτές μετάλλων και έτσι αντί για φουρκέτα στα μαλλιά της, έβαλε ένα κοφτερό μαχαίρι, ενώ όταν οι υπάλληλοι το βρήκαν, εξήγησε πως είχε πάρει πολλά φρούτα, τα οποία ήθελε να φάει πριν την πτήση της...

3. Η χελώνα-χάμπουργκερ
Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου του Πεκίνου παρατήρησε στον έλεγχο των ακτίνων Χ κάτι που έμοιαζε με ποδαράκια, τα οποία προεξείχαν από ένα χάμπουργκερ KFC. Τελικά αποδείχτηκε πως το μπέργκερ ήταν μια μεταμφιεσμένη χελώνα, ενώ όπως παραδέχτηκε ο ταξιδιώτης που την κουβαλούσε, ήθελε απλώς να ταξιδέψει με το αγαπημένο του κατοικίδιο.

2. Η μαϊμού και ο άντρας
Το λαθρεμπόριο με αντικείμενα κρυμμένα μέσα σε εσώρουχα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, όμως ένας άντρας το παράκανε, καθώς έκρυψε μια μικρή μαϊμού στο εσώρουχό του. Ο ίδιος υποστήριξε πως την είχε εκεί για θεραπευτικές ιδιότητες, όμως κανείς δεν τον πίστεψε.

1. Ο νεκρός άνδρας στο αναπηρικό καροτσάκι
Μια γυναίκα και η μητέρα της συνόδευαν τον πατέρα της σε ένα ταξίδι από την Αγγλία στη Γερμανία. Ο άνδρας βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και, όπως υποστήριξαν οι γυναίκες, κοιμόταν. Εν τέλει, ήταν νεκρός, ενώ όπως υποστήριξαν η γυναίκα και η κόρη του του είχαν βγάλει εισιτήριο όταν ακόμα αυτός ήταν ζωντανός και, μιας και κοιμόταν, δεν κατάλαβαν ότι είχε πεθάνει. Βέβαια, οι δυο τους δεν έγιναν ιδιαίτερα πιστευτές...



Πηγή