Tοξικά μέρη στον κόσμο..

11 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στο αεροδρόμιο

Το να βρίσκεται κανείς στο αεροδρόμιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ειδικά αν πρόκειται για ένα αεροδρόμιο στο οποίο δεν έχετε πατήσει ξανά το πόδι σας.
Οι μεγάλες ουρές, ο πολύς κόσμος που τρέχει και η γενικότερη τρέλα μπορεί να είναι εξουθενωτικά. Για να κάνετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία ακόμα καλύτερη, φροντίστε να μην κάνετε τα παρακάτω 11 πράγματα.

1. Μην φτάνετε αργά
Όταν σκέφτεστε τι ώρα πρέπει πάτε στο αεροδρόμιο συνήθως έχετε στο μυαλό σας την ώρα επιβίβασης, αλλά πρέπει να έχει να έχετε υπόψη σας και την αναμονή για να δώσετε τις βαλίτσες σας. Φροντίστε να μην φτάσετε τελευταία στιγμή.
2. Μην αδειάζετε την βαλίτσα σας στην ουρά
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καθυστερείτε την ουρά στο check in επειδή αφαιρείτε πράγματα από την βαλίτσα σας, για να μην πληρώσετε υπέρβαρο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να την ζυγίζετε από το σπίτι.
3. Μην βάζετε το τεράστιο παλτό/μπουφάν σας στα ντουλαπάκια του αεροπλάνου
Τα ντουλαπάκια αυτά προορίζονται για τις βαλίτσες και τις τσάντες και όχι για τα μπουφάν. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι να τοποθετήσουν όλοι τις τσάντες τους και στην συνέχεια, αν υπάρχει χώρος, να βάλετε και το μπουφάν σας.
4. Μην κάνετε πολλή ώρα στον έλεγχο του αεροδρομίου
Εάν έχετε ταξιδέψει ξανά με αεροπλάνο γνωρίζετε τους βασικούς κανόνες. Δεν πρέπει να έχετε μαζί σας υγρά πάνω από 100ml, δεν πρέπει να κουβαλάτε αιχμηρά αντικείμενα ή να έχετε μεγάλες βαλίτσες μαζί σας.
5. Μην κλείνετε το ασανσέρ
Πολλές φορές οι πτήσεις έχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής και αυτός είναι και ο λόγος που τα αεροδρόμια είναι γεμάτα με ανθρώπους που τρέχουν πανικόβλητοι, από gate σε gate. Εάν κάποιος βιάζεται, φροντίστε να είστε ευγενικοί και να μην εμποδίζετε μπροστά στα ασανσέρ και τις σκάλες.
6. Μην βάζετε την βαλίτσα σας στο διπλανό κάθισμα στην αναμονή
Οι θέσεις αυτές είναι για ανθρώπους και όχι για την βαλίτσα σας ή την τσάντα σας. Μην στερείτε την θέση αυτή από κάποιον που θέλει να κάτσει.
7. Να μην χρησιμοποιείτε ακουστικά
Είναι απόλυτα κατανοητό να θέλετε να ακούσετε μουσική ή να δείτε την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία όσο βρίσκεστε στην αναμονή ή κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά μην αμελείτε να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά σας. Οι υπόλοιποι επιβάτες μπορεί να μην έχουν την ίδια όρεξη με εσάς για σειρές ή μουσική.
8. Μην νομίζετε ότι το κοινόχρηστο μπάνιο του αεροδρομίου είναι σαν αυτό του σπιτιού σας
Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να είστε όμορφοι όταν ταξιδεύετε, αλλά αν κάποιος θέλει απλά να πλύνει τα χέρια σας και εσείς έχετε απλώσει όλα σας τα πινέλα, μάλλον ενοχλείτε!
9. Μην κρατάτε όλες τις πρίζες για τον εαυτό σας
Δεν χρειάζεται να φορτίσετε ταυτόχρονα το λάπτοπ, το κινητό σας και το ipad σας. Χρειάζονται κι άλλοι άνθρωποι να φορτίσουν τις συσκευές τους.
10. Μην ξαπλώνετε στο πάτωμα
Έχουμε δει ανθρώπους να βγάζουν την μπλούζα τους για να την κάνουν μαξιλάρι και να ξαπλώνουν στο πάτωμα κλείνοντας την είσοδο κάποιας πύλης ή εξόδου. Εκτός ότι δεν είναι υγιεινό, αν κάνετε κάτι τέτοιο ενοχλείτε τους υπόλοιπους επιβάτες.
11. Μην στέκεστε στην ουρά για επιβίβαση, αν δεν έχει έρθει η ώρα σας
Έχετε ακούσει πολλές φορές που φωνάζουν τις σειρές των επιβατών που πρέπει να πάνε στην ουρά για επιβίβαση; Λοιπόν, αν δεν είστε μέσα σε αυτούς τους αριθμούς μην καθυστερείτε την ουρά. Ακόμα και να καταφέρετε να επιβιβαστείτε νωρίτερα στο αεροπλάνο, πάλι μέσα θα πρέπει να περιμένετε. Δηλαδή, δεν θα κερδίσετε τίποτα.

Πηγή: Huffingtonpost