Tοξικά μέρη στον κόσμο..

6 «μυστικά» υπαλλήλων ξενοδοχείων από το Whisper

Τα ξενοδοχεία, ακόμη και τα πολυτελή, δεν είναι μέρη μαγικά κι ονειρεμένα για όλους... κυρίως για τους εργαζόμενους σε αυτά. Καθαρίστριες, ρεσεψιονίστ, καμαριέρες και γκρουμ στη Βρετανία συνηθίζουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Whisper που εξασφαλίζει ανωνυμία για να ανταλλάσσουν απόψεις για τους κακούς πελάτες. Δείτε μερικά από αυτά:




1. Ενας χρήστης έγραψε ότι ανάλογα με το πόσο ευγενικός είναι ένας πελάτης, θα πάρει ένα καλύτερο ή ένα χειρότερο δωμάτιο.
«Δουλεύω σε ξενοδοχείο Οταν οι πελάτες είναι αγενείς, τους δίνω το χειρότερο δωμάτιο που θα βρω»









2. Ενας άλλος χρήστης γράφει ότι ενώ πλένονται τα σεντόνια, οι κουβέρτες δεν καθαρίζονται ποτέ.
«Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο όπου οι κουβέρτες πλένονται μια φορά τον χρόνο»







3. Ενας άλλος αποκαλύπτει ότι δεν αλλάζονται ούτε τα σεντόνια. Αντ' αυτού τα ξεσκονίζουν με το ειδικό αυτοκόλλητο ρολό και μεταφέρονται σε κάποιο άλλο δωμάτιο για να στρωθούν εκεί, χωρίς να πλυθούν.

«Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο και μερικές φορές δεν βγάζω τα σεντόνια. Απλά στρώνω το κρεβάτι και αφαιρώ τις τρίχες με ένα ειδικό αυτοκόλλητο. Ετσι καθαρίζω τα δωμάτια στο μισό χρόνο»















4. Ενας υπάλληλος αποκαλύπτει ότι πριν παραδώσει ένα δίσκο με φαγητό σε ένα δωμάτιο μπορεί να πάρει μια μικρή μπουκίτσα.
«Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο και μερικές φορές κάνω room service. Ποτέ δεν φέρνουμε φαγητό από το σπίτι μας και δεν αγοράζουμε φαγητό, γιατι τσιμπάμε από τα πιάτα πριν τα στείλουμε στα δωμάτια»








 


5. Ενας ρεσεψιονίστ δηλώνει ότι αν ένας πελάτης είναι ενοχλητικός, απενεργοποιούν το κλειδί του για να μην μπορεί να μπει μέσα σε αυτό.
«Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο και όταν οι πελάτες είναι ενοχλητικοί, απενεργοποιώ τις κάρτες- κλειδιά, έτσι για να τους εκνευρίσω»







6. Ενας άλλος αποκαλύπτει ότι αν εμφανιστεί ένας πελάτης που δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει για το δωμάτιό του, τον αφήνει να μείνει εκεί μια βραδιά χωρίς χρέωση.
«Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο και όταν κάποιος έρχεται κάποιος που δεν μπορεί να πληρώσει για ένα δωμάτιο, του το δίνω χωρίς χρέωση».













Πηγή: The TOC