Tοξικά μέρη στον κόσμο..

9 χρήσιμες οδηγίες για την χρήση Google Maps

Πλέον, τα GPS και τα smartphone είναι υπεύθυνα για την καθοδήγηση των ανθρώπων στους δρόμους, με τους παραδοσιακούς χάρτες να μην έχουν κανέναν λόγω ύπαρξης σήμερα.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 9 έξυπνα κόλπα για να χρησιμοποιείτε ακόμα καλύτερα το Google Maps και να βρίσκεται στο πι και φι την τοποθεσία που ψάχνετε!
1. Οι σωστές προβλέψεις
Η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του Google Maps για τα κινητά προβλέπει πλέον βάσει ώρας τον προορισμό σας, ενώ σας δείχνει τον χρόνο μετακίνησης, καθώς και της κίνησης που θα συναντήσετε στις συχνές διαδρομές σας. Απλώς βάλτε τις διευθύνσεις του σπιτιού και της δουλειάς στην εφαρμογή και επιλέξτε το Start Driving πριν φύγετε, για να δείτε την κίνηση.
2. Παλιοί προορισμοί
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να θυμηθείτε ένα μαγαζί που έχετε επισκεφθεί, μπορείτε μέσω της παραπάνω εφαρμογής να δείτε από το κινητό σας κάθε διαδρομή προς τα εκεί, απλώς ψάχνοντας στο Timeline.
3. Offline χάρτες
Επειδή πιθανότατα να μην είστε πάντοτε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο όταν βρίσκεστε έξω, μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες που θέλετε και να τους έχετε στη διάθεσή σας offline.
4. Βρείτε το πιο οικονομικό βενζινάδικο
Όταν αναζητάτε μια περιοχή στο Google Maps από το κινητό σας, μπορείτε να δείτε τα κοντινά σε εσάς βενζινάδικα, εστιατόρια και άλλες παρόμοιες και χρήσιμες επιχειρήσεις. Επίσης, μπορείτε να δείτε και τις τιμές των πρατηρίων που υπάρχουν στη διαδρομή σας, ώστε να διαλέξετε το πιο οικονομικό.
5. Αποφύγετε τις ουρές
Εδώ και χρόνια, οποιαδήποτε επιχείρηση υπάρχει στο Google Maps συνοδεύεται από κάθε σχετική πληροφορία γι' αυτήν. Μάλιστα, τελευταία έχει προστεθεί και γράφημα σχετικά με την πολυκοσμία και τις ουρές στις ώρες αιχμής σε δημοφιλή καταστήματα.
6. Δείτε τις συνήθεις ώρες μποτιλιαρίσματος
Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις συνθήκες κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους και να σχεδιάσετε καλύτερα την πορεία σας. Απλώς επιλέξτε Traffic και από το Live traffic, την επιλογή Typical traffic.
7. Βρείτε τον δρόμο σας και μέσα στα καταστήματα
Τα τελευταία χρόνια, το Google Maps έχει εργαστεί και πάνω στην εσωτερική καθοδήγηση, ώστε να μην χάνεστε μέσα σε τεράστιους εσωτερικούς χώρους, όπως αεροδρόμια και πολυκαταστήματα.
8. Από τον υπολογιστή στο κινητό
Με το Google Maps μπορείτε να στείλετε τις οδηγίες που θέλετε από τον υπολογιστή στο κινητός σας και να βρείτε τον δρόμο σας πιο γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχετε συνδεθεί με τον ίδιο Google λογαριασμό στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ σας.
9. Γίνετε ξεναγοί
Με την εγγραφή σας στο Local Guide που διαθέτει η εφαρμογή, μπορείτε να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας μέρη και να αξιολογήσετε, αλλά και να σχολιάσετε τις επιχειρήσεις στον χάρτη, καθώς και να διορθώσετε τις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες τους, βοηθώντας την εταιρεία να βελτιώσει τις υπηρεσίες της.
 
 
 
Πηγή:athensparty.com