Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τα πιο τρελαμένα τοπωνύμια στη γη μέσω Google Maps


Με την βοήθεια του χρήστη του Instagram «sadtopographies», που τη βρίσκει να ψαχουλεύει τέτοιες ονομασίες μέσα από τους παγκόσμιους χάρτες της google, βρήκαμε τα πιο θλιμμένα ονόματα περιοχών στον κόσμο.







Deception Island, Ανταρκτική
image
Θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα λιμάνια της Ανταρκτικής αν και παραμένει ενεργό ηφαίστειο. Χάρη στη φυσική ομορφιά και τα γεωφυσικά χαρακτηριστικά συγκεντρώνει πάρα πολλούς τουρίστες.
image
image
Mount Desperate, Αυστραλία
image
Disappointment Island, Νέα Ζηλανδία
image
Ένα από τα εφτά ακατοίκητα νησιά του αρχιπελάγους Όκλαντ και θεωρείται παράδεισος για τα άλμπατρος και γενικά για σπάνια πουλιά.
image
Melancholy Hill, Νέα Ζηλανδία
image
image
Mistaken Island, Αυστραλία
image
Αποικία μικρών πιγκουίνων από όπου πήρε και το όνομά του. Για την ακρίβεια παλιότεροι ερευνητές είχαν μπερδέψει τα λαγούμια των πιγκουίνων με τρύπες από κουνέλια και έτσι είχαν ονομάσει το νησί «Rabbit Island». Όταν το λάθος ανακαλύφθηκε, το νησί μετονομάστηκε σε «Mistaken Island».
image
Hell, ΗΠΑ
image
Pitty Me, Μεγάλη Βρετανία
image
Dead Dog Island, Καναδάς
image
Ένα μικρό καταπράσινοι νησάκι, περίπου 300 χιλιόμετρα από το Τορόντο, που πήρε το όνομά του από έναν νεαρό σκύλο που έχασε εκεί τη ζωή του. Γενικά εκεί φαίνεται να έχουν μία σχέση τα τοπωνύμια με τα ζώα, αφού το διπλανό νησάκι λέγεται «Little Pig Island».
Tragedy Pool, Αυστραλία
image
Λίμνη στην πόλη Camballin στην Δυτική πλευρά της χώρας
Sad Lake, ΗΠΑ
image
Λίμνη στο Όρεγκον
Dead Woman, Περού
image
Το Warmi Wañusqa στα Περουβιανά βρίσκεται σε ύψος 4.200 μέτρων και κοντά στον διάσημο αρχαιολογικό χώρο του Machu Pikchu.
Crying Bird Avenue, ΗΠΑ
image
Λεωφόρος στο Λας Βέγκας
Dead Man Hole, ΗΠΑ
Ένα μεγάλο βαθούλωμα της γης στην περιοχή του Τέξας που δημιουργήθηκε πιθανότατα από πίεση γκαζιού. Στην διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου εκεί πετούσαν τα πτώματα των Νότιων που είχαν πεθάνει στην μάχη, εξ ου και η ονομασία.
image
Dead Man Road, ΗΠΑ
image
Suicide Bridge, ΗΠΑ
image
Πολλοί άνθρωποι έχουν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν πηδώντας από την συγκεκριμένη γέφυρα στο Hurlock του Maryland των ΗΠΑ γιαυτό της δόθηκε και το όνομα αυτό. Πρωτοχτίστηκε από ξύλο το 1888 και από τότε έχει ανακαινιστεί πολλές φορές.
image
Devastation Island, Καναδάς
image
Massacre Island, Καναδάς
image
Πήρε το όνομά του από μία μάχη που κατέληξε σε μεγάλο αιματοκύλισμα
Hopeless Pass, ΗΠΑ
image
Δρόμος στην Καλιφόρνια
Pleurs, Γαλλία
image
Πόλη στη βορειοδυτική Γαλλία με περίπου 1000 κατοίκους με ένα μεγάλο ομώνυμο επιβλητικό κάστρο. Βρίσκεται στην περιοχή Marne.
Miserable Island, ΗΠΑ
image
Lonely Road, ΗΠΑ


image



Πηγή: Athensvoice