10 καγκουριλίκια που κάναμε όλοι στο San Andreas

Ποιό Netflix ρε; Το Gamato ανοιχτό και πάλι !

Μας έχουν φάει τα αυτιά όλα τα ειδησεογραφικά blogs, sites, portals, forums και δε ξέρω και εγώ που αλλού το έχουν γράψει. Οι υποστηρικτές των NOVA/ OTE βρίσκουν κάτι το αρνητικό ότι ας πούμε (λένε) δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ελληνικοί υπότιτλοι ή ότι δεν υπάρχουν τόσες σειρές ή ταινίες μπορείτε να δείτε στα κανάλια των συνδρομητικών καναλιών.

Από την άλλη πολλοί υποστηρίζουν πως αυτή είναι η λύση για το πρόβλημα να δούμε ταινίες και σειρές ε; Μπράβο αυτό είναι παιδιά το πρόβλημα μας λύθηκε!!
 Τέλος για όσους ενδιαφέρονται το Gamato είναι και πάλι ανοιχτό αλλά αυτό λογικά δεν είναι και η καλύτερη λύση για εσάς τους σινεφίλ ε; Τι να τις κάνει κανείς χιλιάδες δωρεάν ταινίες και σειρές αφήστε το καλύτερα, γίνετε συνδρομητές στο Netflix σε ποιόν δεν περισεύουν 8 ευρώ (ή μάλλον 7,99) κάθε μήνα για να βλέπει ταινίες. Άντε καλές προβολές παιδιά.

Υ.Γ: Μην δω κανέναν να γράφει για πειρατεία και διάφορα τέτοια έτσι; Αν νομίζεις ότι όλο αυτό είναι άδικο για τους παράγοντες και τους ηθοποιούς όλα αυτά δε σε αφορούν. Πήγαινε στο σινεμά της γειτονιάς σου και δες την ταινιούλα σου ή κάθε εβδομάδα πήγαινε και νοίκιαζε το επεισόδιο της εκάστοτε σειράς.