Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τα 5 ακριβότερα κοστούμια του κόσμου

Το καλό ντύσιμο στον άνδρα προσδίδει κύρος και γοητεία, για αυτό και οι περισσότεροι διαθέτουν από ένα τουλάχιστον καλό κοστούμι που φορούν στις ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Οι τιμές ενός τέτοιου συνόλου ρούχων μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά βέβαια, ιδιαίτερα αν είναι κάποιου γνωστού οίκου, όμως σίγουρα δεν περιμένατε σε καμιά περίπτωση να ακούσετε τις τιμές που ακολουθούν παρακάτω. Δείτε πόσο κοστίζουν τα ακριβότερα κοστούμια του κόσμου, που αποτελούνται από χρυσές λεπτομέρειες και διαμάντια.
William Westmancott, Ultimate Bespoke – 75.000 δολάρια: Πρόκειται για ένα κοστούμι 3-4 κομματιών, ενώ χρειάστηκαν 200 ώρες συνολικά για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του και απευθύνεται σε πελάτες με υψηλό κύρος και Ρώσους δισεκατομμυριούχους.
Κοστούμι Zoot – 78.000 δολάρια: Ένα ανδρικό ενδυματολογικό σύνολο, που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πουλήθηκε το 2011 στην παραπάνω τιμή, από μια εταιρεία βιντάζ ρούχων, η οποία στην αρχή το κοστολογούσε στα 600-900 δολάρια.
Dormeuil, Vanquish II – 95.319 δολάρια: Η εν λόγω εταιρεία, φημολογείται ότι ντύνει βασιλιάδες, προέδρους και μεγάλες διασημότητες για χρόνια, ενώ το συγκεκριμένο κοστούμι αποτελείται από 6 από τα πιο εκλεκτά υφάσματα του πλανήτη.
Alexander Amosu, Vanquish II Bespoke – 101.860 δολάρια: Ο Alexander Amosu άρχισε να ασχολείται με την αντρική μόδα το 2009 και κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο ακριβά κοστούμια παγκοσμίως, το οποίο αποτελείται από δυο από τα καλύτερα είδη μαλλιών και το καθένα από τα 9 κουμπιά που διαθέτει είναι φτιαγμένο από 18 καράτια χρυσού.
Stuart Hughes, Η Έκδοση με τα διαμάντια – 892.500 δολάρια: Στοιχίζει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια, όμως η τιμή του ανταποκρίνεται στην ποιότητα του. Αυτό το έργο τέχνης χρειάστηκε 800 ώρες για να ολοκληρωθεί και είναι φτιαγμένο από μαλλί, κασμίρι και μετάξι. Τα κουμπιά του, τόσο στο παντελόνι όσο και στο σακάκι, είναι διαμάντια περισσοτέρων από 480 καράτια. Δικαιολογημένα λοιπόν αποτελεί το πιο ακριβό κοστούμι του πλανήτη.

Πηγή:  E-Daily.gr
 
#  Εσύ που δεν φοράς κάτι τέτοιο προφανώς δεν μπορείτε να τα αγοράσετε ε; Μην σκας αδερφέ κάνε μια βόλτα σε κανένα κινέζικο θα βρεις κανένα μοντελάκι σε καλή τιμή που να μοιάζει με τα παραπάνω (εγώ είχα κάτι πιτζάμες μικρός σαν το 2ο το vintage). Τέτοιος χαρτογιακάς που είσαι όμως μάλλον δεν θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου αν δεν "σκάσεις" φράγκα σε κάποιο πολυκατάστημα ε;! Αυτά ρε παιδιά επί ΠΑΣΟΚ .. τώρα βολέψου με ό,τι βρείς.