Tοξικά μέρη στον κόσμο..

7 WTF σεξουαλικά ρεκόρ Γκίνες!

Χαρά στο κουράγιο και την όρεξη τους. 

Τα ρεκόρ Γκίνες τα λατρεύουμε ακόμη κι αν καμιά φορά φλερτάρουν επικίνδυνα με την καφρίλα. Το ήξερες  όμως πως ΚΑΙ το σεξ έχει τα δικά του ρεκόρ Γκίνες;
Μέχρι την επόμενη φορά που θα πεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο «μωρό μου κάναμε ρεκορ«, τσέκαρε αυτά τα εντελώς WTF σεξουαλικά ρεκόρ Γκίνες, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης!

Ο μεγαλύτερος οργασμός
sex records 01
Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια γυναικείος οργασμός αυτή τη στιγμή, φτάνει τα 43 δευτερόλεπτα…
Το μεγαλύτερο όργιο
sex records 02
500 άνδρες και γυναίκες στην Ιαπωνία συγκεντρώθηκαν και κατάφεραν το ρεκόρ του μεγαλύτερου οργίου. Η φάση καταγράφηκε και κυκλοφορεί σε dvd στην τιμή των 40 δολαρίων.
Οι μεγαλύτερες σε ηλικία δίδυμες ιερόδουλες 
sex records 03
Οι Louise και Martine Fokkens, αποσύρθηκαν το 2013 σε ηλικία 70 ετών αν κι ο κόσμος στους δρόμους του Άμστερνταμ τις θυμάται ακόμη. Λογικό αν σκεφτείς πως όλα αυτά τα χρόνια πήγαν περίπου με  355.000 άντρες!
Oι περισσότεροι παρτενενέρ σε 24 ώρες 
sex records 04
Το ρεκόρ ανήκει στην Lisa Sparks, μια πορνοστάρ με μόνιμη βάση στην Πολωνία, η οποία στις 16 Οκτωβρίου του 2004 πέρασε μια μάλλον πολύ κουραστική μέρα, με 919 παρτενέρ. (Λογικά την επόμενη μέρα θα πήρε ρεπο;)
 Η μεγαλύτερη σε ηλικία ιερόδουλη 
sex records 05
Έχει το ψευδώνυμο γιαγιά (κράτα μακριά την γιαγιά σου από την οθόνη!), ζει στο Τάι Πέι και είναι 82 ετών.
Τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο
sex records 06
Η γυναίκα με τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο, ονομάζεται Valentina Vassilyeva και είναι από την Ρωσία. Έχει γεννήσει (μόλις!) 69 παιδιά σε ολόκληρη τη ζωή της (φαντάσου να ήσουν ο θείος…).
  Οι περισσότεροι οργασμοί σε μια «συνάντηση»



Το 2009, κατά την διάρκεια ενός event με την ονομασία Masturbate-A-Thon, στη Δανία μια γυναίκα «τέλειωσε» συνολικά 222 φορές, κατακτώντας το ρεκόρ των περισσότερων οργασμών σε ένα βράδυ. (Από εμάς, καλή ξεκούραση!)



Πηγή: Rise