Tοξικά μέρη στον κόσμο..

9 πιο "μπλιάχ" πράγματα που έχουν βρεθεί ποτέ σε φαγητό

Aν σιχαίνεσαι, μην διαβάσεις το παρακάτω κείμενο.
Είναι πιθανό, να σου τύχει να βρεις μια τρίχα στο φαγητό σου, ή ενδεχομένως, να είναι μπαγιάτικο, πολυκαιρισμένο.
Τίποτα όμως (μα τίποτα!) δεν μπορεί να ξεπεράσει τα παρακάτω -με διαφορά- πιο αηδιαστικά πράγματα που έχουν βρεθεί μέσα σε φαγητό.
Ένας νεκρός Μίκι Μάους μέσα σε σάλτσα κάρι
a97193_g129_1-mouse-sause
Το μόνο που ήθελε η Βρετανίδα Cate Barrett ήταν να ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για εκείνη και το αγόρι της, τον Nigel. Ανάμεσα στα ορεκτικά που είχε ετοιμάσει ήταν και ένα πιάτο με ψητά ψωμάκια βουτηγμένα στην αγαπημένη της πικάντικη σάλτσα. Όταν έβγαλε τα ψωμάκια από το φούρνο και άρχισε να τα ραντίζει με την σάλτσα, ξαφνικά κάτι στέρεο έκανε την εμφάνιση του. Ήταν ένας Μίκι Μάους που είχε παγιδευτεί στο μπουκάλι και δεν κατάφερε να βγει ποτέ. Το ζευγάρι εξοργισμένο επέστρεψε το μπουκάλι, δεχόμενο τη συγνώμη του διευθυντή. Ποτέ δεν έγινε μια αξιοπρεπής κηδεία στο ποντικάκι…
Ίχνη από γάντι φούρνου μέσα σε φραντζόλα ψωμιού
a97193_g129_2-oven-bread
Στη Βόρεια Ιρλανδία, μια νεαρή γυναίκα απολάμβανε ένα κομματάκι ψωμί μαζί με το φαγητό της. Ξαφνικά, κάτι μαλλιαρό άρχισε να μπλέκεται στη γλώσσα της. Ανακαλύπτει πως πρόκειται για υφάσματα από γάντι φούρνου και όλη η φρατζόλα της ήταν γεμάτη από τέτοια. Η νεαρή γυναίκα αμέσως κατήγγειλε το σούπερμαρκετ Premier Foods από όπου είχε αγοράσει το ψωμί, με την εταιρεία να πληρώνει τελικά πρόστιμο 750 λίρες (ΜΟΝΟ;).
Κεφάλι κοτόπουλου μέσα σε γεύμα McDonalds
chicken-head_risegr
Aμερική: Μια μητέρα με τα δυο ανήλικα αγόρια της (6,8 ετών) αποφασίζουν να αράξουν σε ένα κατάστημα McDonald`s, παραγγέλνοντας 2 Happy meals με κοτόπουλο και ένα burger με πατάτες για την μαμά. Όταν το ένα από τα δυο αγόρια είπε «δεν θέλω άλλο κοτόπουλο», η μητέρα σκέφτηκε να κάνει μια μικρή κραιπάλη, δοκιμάζοντας τα nuggets κοτοπούλου του γιου τους. Χωρίς να βλέπει, πιάνει ένα κομμάτι και το βάζει στο στόμα της. «ΟΧΙ ΜΗ ΤΟ ΦΑΣ» φωνάζει ο 8χρονος γιος της. Το επίμαχο κομμάτι ήταν ένα κεφάλι κοτόπουλου. Ο διευθυντής πρότεινε ως αποζημίωση 2 εβδομάδες κερασμένων γεμάτων για όλη την οικογένεια (#τσίπης). Η μητέρα απάντησε με μήνυση, ζητώντας 100.000 δολάρια αποζημίωση.
Μαχαίρι μέσα σε σάντουιτς
a97193_g129_4-knife
Ο John Agnesini, ένας 27χρονος άντρας από το Queens, έκανε μήνυση στο σαντουιτσάδικο της περιοχής του, όταν διαπίστωσε πως το αγαπημένο του ψωμάκι έκρυβε μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη. Ένα μαχαίρι, που είχε ψηθεί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Αυτό που έσωσε τον John από το να καταπιεί μια λεπίδα μαζί με ντομάτες και γαλοπούλα, ήταν το γεγονός ότι έπηζε στη δουλειά και (ευτυχώς) δεν προλάβαινε ούτε να φάει.
Βάτραχος μέσα σε αναψυκτικό
a97193_g129_5-frog
Ο Fred DeNegri  έκανε μπάρμπεκιου στην αυλή του, όταν άνοιξε ένα κουτί αναψυκτικού (Pepsi), πήρε μια γερή, δροσιστική και αμέσως ξέρασε!  Μια -κάτι σαν- ροζ γλίτσα, που συνοδευόταν από κάτι «σκουρόχρωμο» βρισκόταν μέσα στο κουτί. Επίσης αυτό το Πράγμα κουνιόταν έντονα. O Fred δεν άργησε και κάλεσε εσπευσμένα το Υγειονομικό, ώστε να γίνει εργαστηριακός έλεγχος στο αναψυκτικό. Όχι πολύ αργότερα, έλαβε γνωμάτευση που αποδεικνύει πως το Πράγμα ήταν ένα βατραχάκι που πάλευε για τη ζωή του.
Κομμένο δάκτυλο μέσα σε κρέμα
foundfinger
Ο  Clarence Stowers είχε μόλις αγοράσει μια κρέμα custard από κατάστημα της περιοχής του. Όταν βρέθηκε σπίτι, άνοιξε το βαζάκι για να δοκιμάσει. Ένιωσε κάτι στερεό στο στόμα του. Μήπως ήταν ξηροί καρποί; Έφτυσε αμέσως το «στερεό» πράγμα και το ξέπλυνε με νερό. Ήταν ένα κομμένο ανθρώπινο δάκτυλο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απολογήθηκε στον Clarence, λέγοντας πως το δάκτυλο άνηκε σε 23χρονο υπάλληλο που δούλευε στα μηχανήματα επεξεργασίας της κρέμας, που καθώς χρησιμοποίησε τα μηχανήματα, δοκίμασε να πιάσει ένα κουβά. Κι έχασε ένα δάκτυλο.
Προφυλακτικό μέσα σε σούπα
condom-soup
Ήταν Φεβρουάριος του 2002, στη ψαροταβέρνα McCormick and Schmick’s, που βρίσκεται στην περιοχή Irvine της California, όταν μια γυναίκα δοκίμαζε μια πολύ, πολύ περίεργη αχιβαδόσουπα. Αναρωτιόταν τι ήταν αυτό το ζελατινοειδές που μόλις είχε δαγκώσει. Καλαμάρι; Χταπόδι;  Το έφτυσε σε μια χαρτοπετσέτα, ανακαλύπτοντας πως ήταν προφυλακτικό! Στη συνέχεια η γυναίκα επιχείρησε να κάνει μήνυση στο εστιατόριο, κερδίζοντας μεγάλη χρηματική αποζημίωση.
Αράχνη μέσα σε σταφύλια
blcwidowsp
Ο Jorge Fuertes μόλις είχε αγοράσει μια σακούλα σταφύλια από σούπερμαρκετ στο Brighton. Όταν ο Jorge άνοιξε τη σακούλα, διέκρινε κάτι μαυριδερό. Νόμιζε πως ήταν μυρμήγκι και κοίταξε λίγο καλύτερα στη σακούλα, για να ανακαλύψει μια ολοζώντανη αράχνη τύπου «μαύρη χήρα».  Όταν ο Fuertes επέστρεψε πίσω τα σταφύλια, έλαβε επιβεβαίωση πως όλη η παρτίδα της φίρμας των βιολογικών κόκκινων σταφυλιών από την οποία είχε αγοράσει, θα αποσύρονταν από το επίμαχο σούπερμαρκετ. Η δαγκωματιά μιας μαύρης χήρας σπάνια προκαλεί θάνατο, αλλά το νευροτοξικό δηλητήριο της μπορεί να προκαλέσει σπασμούς, εμετό και ζαλάδα.  (Και πλήρη αποχή από τα σταφύλια)
Σκατούλες σε παγωτό
poocream
Sydney, Αυστραλία: O Steven Whyte και η γυναίκα του Jessica είχαν βγει στη παραλία Bondi και είχαν όρεξη για παγωτό. Είχαν ακούσει καλά λόγια για το παγωτό σοκολάτα στο ξενοδοχείο Coogee Bay. Λίγο αργότερα, κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πως μετά από λίγες μπουκιές παγωτού, είχαν και οι δυο, εντονότατες στομαχικές διαταραχές.  Το ζευγάρι κατηγόρησε το εστιατόριο του ξενοδοχείου, πως τους σέρβιρε κόπρανα μαζί με το παγωτό τους. Η επιβεβαίωση της κατηγορίας ήρθε λίγο αργότερα από τον Ian McDonald,  επικεφαλής της ανώτατης υγειονομικής αρχής της χώρας, που έδωσε μια γλυκιά (#not) αφορμή στο ζευγάρι να κάνει μήνυση στο εστιατόριο, αξιώνοντας 1 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.

Πηγή: RiseGr

# Καλή όρεξη κοπρόσκυλα, εγώ εννοείται δεν το διάβασα σιγά μην κόψω την όρεξη μου μεσημεριάτικα ρε πάτε καλά;!