Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Το κλείσιμο ενός (ακόμα) web radio

Το να κάνεις ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι μια πολύ ωραία και δημιουργική ιδέα για να αξιοποιήσει κανείς την ώρα του στο internet (εκτός από το να μπαίνεις κατευθείαν facebook twitter και instagram δηλαδή.) Λοιπόν έτσι και στο b4share είχε ξεκινήσει πρίν μια εβδομάδα - όπως και παλαιότερα - ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο το οποίο έπαιζε κάθε μεσημέρι 3:30 με 4:30 το μεσημέρι.
Φυσικά τέτοιες ιδέες είναι από λίγο έως πολύ (με το 8 ως λίγο και το 10 πολύ) δύσκολο να πετύχουν και σας το λέω εγώ που έχω αποτύχει παταγωδώς σε ουκ ολίγες προσπάθειες είτε με αρκετά άτομα είτε με λιγότερα. Έτσι λοιπόν μετά από 5-6 σειρές δικαιολογίες και πρόλογο σας γράφω πως το webradiobeta σας λέει καληνύχτα μιας και σταματάει την λειτουργία του οριστικά. Με την σειρά μου, σας προτρέπω λοιπόν να μην προβείτε στην δημιουργία ενός ιντερνετικού σταθμού αν δεν υπάρχουν 5-6 άτομα το ίδιο πρόθυμα με εσάς να κάνουν κάτι τέτοιο. Η λειτουργία ενός σταθμού απαιτεί αρκετό χρόνο (εκτός από τις ώρες εκπομπής) και πολύ καλή δικτύωση και προώθηση. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι από τα παραπάνω απλά αφήστε το (εδώ δεν έχουν επισκεψιμότητα τα websites των fm). Για το τέλος ευχαριστώ όσους συμμετείχαν είτε ως ακροατές είτε ως συν-παραγωγοί στο ιντερνετικό ραδιόφωνο και στις όσες προσπάθειες έγιναν για το στήσιμο ενός πειραματικού σταθμού.


* Όποιος παρ' όλες τις προτροπές θέλει να φάει το κεφάλι του μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ή να αφήσει ένα σχόλιο και εδώ είμαστε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. 

** Να ξεκαθαρίσουμε ότι αναφερόμαστε σε ιντερνετικό ραδιόφωνο όχι low budget αλλά no budget ένα καθαρά πειραματικό ραδιόφωνο της πλάκας για την παρέα και για να κάνουμε την πλάκα μας ούτε studio ούτε τρελός εξοπλισμός. Αυτά για την αποφυγή παρεξηγήσεων.