Tοξικά μέρη στον κόσμο..

20 ιδιαίτερα πρωτότυπες συσκευασίες προϊόντων (picz)

Όλα είναι θέμα καλού marketing!

Το περιτύλιγμα είναι το ήμισυ της επιτυχίας και οι υπεύθυνοι πωλήσεων το γνωρίζουν καλά!
Για το λόγο αυτό προσέλαβαν τους καλύτερους των καλυτέρων για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Διαφημιστικές εταιρίες και ανεξάρτητοι σχεδιαστές με τις έξυπνες και τις πρωτότυπες ιδέες τους πήγαν το packaging σε άλλο επίπεδο. Απλά απόλαυσε!

Χαρτί τουαλέτας 


Μια ιδέα του Ιάπωνα σχεδιαστή Kazuaki Kawahara της Latona Marketing Inc. που θέλει κάθε ρολό χαρτί τουαλέτας να θυμίζει ένα καλοκαιρινό φρούτο.

Γάλα σε στυλ Jack Daniel’s

Το διαφημιστικό γραφείο Ennemm στην Ισλανδία είχε την ιδέα να συσκευάσει ένα λίτρο γάλα ως ένα μπουκάλι ουίσκι.

Μπισκότα

Κινέζοι σχεδιαστές από το Kee Wah Bakery έδωσαν αυτήν την χαριτωμένη νότα τόσο στα μπισκότα τους όσο και στην συσκευασία.

Μπάρα σαπουνίου

Μην σε ξεγέλα η παγωτένια του όψη, είναι όντως σαπούνι και καλό είναι να μην επιχειρήσεις ποτέ να το δοκιμάσεις!  Η λαχταριστή ιδέα της συσκευασίας ανήκει στην ομάδα Ahhaproject.

Κολλητική ταινία 

Σχεδιαστές από τη γερμανική διαφημιστική εταιρεία Kolle Rebbe ανέπτυξαν μια έξυπνη ιδέα για την πώληση της «μαγικής ταινίας». Τοποθέτησαν έναν λεπτό καθρέφτη με ελαφριά κλίση μέσα στο κουτί δίνοντας την ψευδαίσθηση ενός άδειου κουτιού, ενώ ίδια η ταινία βρισκόταν από πίσω.

Δημητριακά 

Μια ομάδα Ινδών σχεδιαστών εμπνεύστηκε αυτήν την νέα βελτιωμένη συσκευασία που απλοποιεί το πρωινό.

Μπύρα 

Η Ισπανική διαφημιστική Txaber δημιούργησε αυτή την πολύχρωμη παλέτα ώστε κάθε τύπος μπύρας, από την ξανθιά στην μαύρη, να έχει το δικό του χρώμα.

Κρασί 

Ένα κρασί που βαφτίζεται «Mask Spirit» δεν θα μπορούσε να μην έχει και το αντίστοιχο logo. Η ιδέα ανήκει στην Brandiziac Branding Agency με έδρα την Ρωσία.

Origami 

Το ORI-K-AMI ενθαρρύνει τους γονείς να αγοράσουν αυτό το τέλειο gift box με δημιουργικές κατασκευές origami για τα παιδιά τους.

Σοκολάτα γενεθλίων 

Χωρίς καμιά πρόσθετη ευχετήρια κάρτα λες χρόνια πολλά στα αγαπημένα σου πρόσωπα όσο μεγάλα ή μικρά και να είναι. Η ιδέα ανήκει στην ισραηλινή διαφημιστική BBR Saatchi & Saatchi.

Gift box «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων»

H σχεδιάστρια Arianne Amores από την Πορτογαλία επινόησε αυτό το μαγικό κουτί δώρου. Περιέχει μικρά κουτάκια με σοκολατάκια, κάποιο μικρό δώρο και ένα σημείωμα. Όλες οι σημειώσεις είναι του τύπου «Φάε με» όπως ακριβώς και στο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Muesli

Κάθε μέρα πρέπει να ξεκινά με ένα χαμόγελο και μια πρακτική συσκευασία. Η ιδέα ανήκει στην αυστραλιανή διαφημιστική HubGroup.

Κουτί με γλυκά

Μια έξυπνη ιδέα της γαλλίδας σχεδιάστριας Olympia Le Tan και του ζαχαροπλάστη Pierre Marcolini.

Αυτοκόλλητα χαρτάκια

Μια ιδέα της εταιρίας Heret Printing.

Jenga

Πολωνοί σχεδιαστές του στούντιο Zupagrafika αποφάσισαν να μετατρέψουν τη συσκευασία του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού σε ένα μικρό αντίγραφο του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Pozan.

Χαρτί περιτυλίγματος 

Βρετανοί σχεδιαστές δημιούργησαν αυτήν την χαριτωμένη ιδέα για χαρτί περιτυλίγματος με ζωάκια.

Μολύβια 

Πρόκειται για το έργο του καναδού φοιτητή Laurence Grégoire. Για να αρχίσει να χρησιμοποιεί κανείς τα χρωματιστά μολύβια, απλά τα συνδέει εναλλάξ.

Χυμός

Αυτή η συσκευασία «εγγυάται» πως ο χυμός έχει παρασκευαστεί από φυσικά φρούτα ώστε να είναι υγιεινός και φρέσκος.

Άρωμα 

Τα παραπάνω «άγρια» αρώματα με νότες ξύλου οφείλουν τον σχεδιασμό της συσκευασίας τους στην Indicate Design Group.

Φρέσκα λουλούδια 

Μια συσκευασία που μιλάει από μόνη της!



Πηγή: Rise