Tοξικά μέρη στον κόσμο..

11 περιστατικά απίστευτα τρομακτικών ανθρωποθυσιών

«Αλμπίνο με μαγικές δυνάμεις.»
Έχουμε ακούσει για θυσίες ανθρώπων σε περιστατικά όπως η φρικιαστική «τελετουργική» δολοφονία της Sharon Tate από τον Charles Manson πριν από 5 δεκαετίες και στη γνωστή εγχώρια ιστορία με τους σατανιστές της Παλλήνης που συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν για σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών.
Δεν ήταν οι μόνες ανθρωποθυσίες που έχουν συμβεί στη σύγχρονη ιστορία. Μέχρι και σήμερα συμβαίνουν αμέτρητες. Ακολουθούν 11 ακραία περιστατικά σύγχρονων ανθρωποθυσιών. Μπορείς να κάνεις το σταυρό σου ελεύθερα...
Slayer
teenagers-sacrifice-a-virgin-for-satan-photo-u1
Τρεις έφηβοι, οι Joseph Fiorella (14),  Royce Casey (16) και Jacob Delashmutt (16) απαγάγουν, ακρωτηριάζουν και δολοφονούν την 15χρονη Elyse Pahler. Ο Fiorella είχε προσχεδιάσει μήνες πριν το έγκλημα. Το 2001, οι γονείς των παιδιών μήνυσαν το συγκρότημα των Slayer, με την αιτιολογία ότι οι στίχοι των τραγουδιών τους ενέπνευσαν το έγκλημα.
Simaru
tantrism
Νοέμβριος 2003. Οι Manu και Murti Simaru, υπό τις οδηγίες του ταντρικού πνευματικού καθοδηγητή τους, απαγάγουν, ακρωτηριάζουν και δολοφονούν ένα 6χρονο κορίτσι, κοντά στις όχθες ενός ποταμού, ολοκληρώνοντας το τελετουργικό, κάνοντας μπάνιο με το αίμα της. Το ζευγάρι ήθελε απεγνωσμένα να κάνει αγόρι και ο καθοδηγητής τους είχε διαβεβαιώσει πως αυτή η πράξη θα διασφάλιζε την γέννηση ενός υγιούς αγοριού. Το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Μέχρι και 6 μήνες πριν, είχαν καταγραφεί 25 θυσίες με το ίδιο τελετουργικό.
Bijay Chamar
11-arrested-in-ritual-sacrifice-of-10-year-old-photo-u1
2015, στο μικρό αγροτικό χωριό της Kudiya, στο Nepal, 11 άτομα συλλαμβάνονται για την απαγωγή και το θάνατο με μαχαιριές ενός 10χρονου αγοριού.Ήταν μια τελετή που συνέβη, επειδή κάποιοι πίστευαν πως με αυτό τον τρόπο θα θεραπευτεί ο 18χρονος βαριά άρρωστος Bijay Chamar.
Blayhyi
ex-rebel-commander-sacrificed-cannibalized-children-before-battle-photo-u2
Το 2008, ο Λιβεριανός στρατηγός Milton Blayhyi, που πολέμησε στον εμφύλιο πόλεμο της χώρας από το 1979 ως το 1993, παραδέχθηκε πως πριν από σημαντικές πολεμικές συγκρούσεις, διέπραττε ανθρωποθυσίες. Δηλαδή, αφαιρούσε τις καρδιές παιδιών και τις έτρωγε.
Σήμερα ο Milton είναι κήρυκας της εκκλησίας των Ευαγγελιστών και συζητά ανοικτά τα κατορθώματα του, παρουσιάζοντας τα ως «πράξεις για την αναζήτηση συγχώρεσης». Συχνά δηλώνει πως όποτε ομολογεί τους θανάτους που προκάλεσε σε μικρά παιδιά, νιώθει καλύτερα.
Τari
cult-leader-performs-sacrifice-ritual-gets-hunted-down-by-mob-photo-u1
Το Σεπτέμβριο του 2013, σε χωριό της Παπούα Νέα Γουινέα, μια ομάδα 80 αντρών καταδίωξε τον επικηρυγμένο δολοφόνο, βιαστή και υποκινητή αποκρυφιστικών τελετών Tari, αφού προηγουμένως εκείνος είχε δολοφονήσει μέσω τελετουργικής διαδικασίας ένα 15χρονο κορίτσι. Η ομάδα βρήκε τον Tari, τον γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου, του έκοψε τα γεννητικά όργανα και διαμέλισε το σώμα του. Οι τοπικές αρχές δεν εμπόδισαν αυτό το γεγονός, με την ελπίδα να σταματήσουν ο αποτρόπαιος θάνατος του Tari να φέρει οριστικό τέλος στις αποτρόπαιες δολοφονίες που συνέβαιναν στη περιοχή.
Belcher
-and-_39_coven-and-_39_-strangles-burns-girl-in-impromptu-sacrifice-photo-u1
Ο Terry Belcher, ηγέτης μιας ομάδας σατανιστών, που περιλάμβανε τους Robert McIntyre και Malisa Earnest, στραγγάλισε και έκαψε την Theresa Simmons σε ένα εγκαταλειμμένο αγροτόσπιτο, στη περιοχή Douglasville της Georgia, τον Mάιο του 1988, Oι τρεις έφηβοι, όλοι τους προσηλυτισμένοι στο Σατανισμό, ισχυρίζονταν πως είχαν ήδη θυσιάσει ζώα. Όταν τους συνέλαβε η αστυνομία, υποστήριξαν ότι με αυτή την κίνηση ήθελαν να καλέσουν τον Σατανά.
Painecur
chilean-boy-sacrificed-to-halt-earthquakes-photo-u1
Αρχικά εμφανίστηκε σε άρθρο του περιοδικού Τime από το 1960 και στη συνέχεια ο Patrick Tierney το εξερεύνησε ενδελεχώς στο βιβλίο «The Highest Altar: Unveiling the Mystery of Human Sacrifice». Πρόκειται για την ιστορία του José Luis Painecur, που έπεσε θύμα απαγωγής ενώ η μητέρα του βρισκόταν στη δουλειά. Το πτώμα του μικρού αγοριού βρέθηκε διαμελισμένο στον ωκεανό, σε μια τελετή για την εξημέρωση της οργής του θεού Cai Cai Filu (ή Caicai Vilu), ενός θεού με μορφή ερπετού που ζει στη θάλασσα και θρυλείται πως προκαλεί σεισμούς.
Lim
self-described-medium-and-followers-sacrifice-two-children-photo-u1
Το 1981, στη περιοχή Toa Payoh της Σιγκαπούρης, δολοφονούνταν δυο παιδιά, ένα 9χρονο κορίτσι και ένα 10χρονο αγόρι. Οι δολοφονίες είχαν γίνει από τον ηγέτη αίρεσης Adrian Lim και τις συνεργάτιδές του, Catherine Tan Mui Choo και Hoe Kah Hong. Εικάζεται πως ο Lim σκότωσε τα παιδιά ως μια προσφορά στην θεά Κάλι ώστε να πάρει δύναμη, ύστερα από τις κατηγορίες ενός από τα μέλη της ομάδας του για βιασμό. (Ο Liam είχε κακοποίησει σεξουαλικά και σωματικά αμέτρητα νεαρά κορίτσια και γυναίκες.)
Albino magic
albinos-slaughtered-for-their-_magic_-body-parts-photo-u1
Το Σεπτέμβριο του 2009, τα δικαστήρια της Τανζανίας καταδίκασαν σε ισόβια φυλάκιση 3 άντρες για το θάνατο και το διαμελισμό ενός 14χρονου αγορίου που έπασχε από αλφισμό. Οι άντρες σκόπευαν να περισυλλέξουν τα μέλη του αγοριού για τη δημιουργία τελετουργικών φίλτρων. Ήταν η πρώτη καταδίκη για τη σφαγή αλμπίνου στη περιοχή, παρά το γεγονός πως τα προηγούμενα 3 χρόνια είχαν γίνει συνολικά 50 δολοφονίες στη περιοχή. Σύμφωνα με διαχρονικές προλήψεις, οι αλμπίνοι διαθέτουν μαγικές δυνάμεις.
Lalita Tati
two-farmers-kill-remove-liver-of-girl-for-better-harvest-photo-u1
Τον Οκτώβριο του 2011, δυο αγρότες στο απομακρυσμένο χωριό της Jailwara της Ινδίας, απήγαγαν, σκότωσαν και αφαίρεσαν το συκώτι ενός 7χρονου κοριτσιού. Το κορίτσι, η Lalita Tati, θυσιάστηκε στη θεά Durga, με την ελπίδα να αυξηθεί η αγροτική σοδειά εκείνης της χρονιάς. Επίσης φημολογείται πως η Lalita έγινε στόχος των αγροτών, διότι υποπτεύονταν πως ο πατέρας της έκανε ξόρκια μαύρης μαγείας.
Dilip Rathia
tantrik
Ήταν άλλο ένα περιστατικό που είχε να κάνει με ταντρισμό, ένα έγκλημα που δεν συνέβη από ανθρώπους που σκότωσαν ύστερα από συμβουλή ιερέα του ταντρισμού, αλλά από έναν ιερέα αυτοπροσώπως. Τον Φεβρουάριο του 2012, ο Dilip Rathia συνελήφθη για τον αποκεφαλισμό ενός 11χρονου αγοριού, όταν η αστυνομία ανακάλυψε το ακέφαλο πτώμα του, στο χωριό Barpali της Ινδίας. Ο Rathia ομολόγησε το έγκλημα, ισχυριζόμενος πως μια θεότητα είχε εμφανιστεί στο όνειρό του και του υποσχόταν καλή τύχη και θεϊκές δυνάμεις, αν της προσφερόταν ένα κεφάλι ανθρώπου σαν θυσία.
(Με στοιχεία από: Ranker


Πηγή: RiseGr