Tοξικά μέρη στον κόσμο..

9 hacks για την κουζίνα σου πρωτοετή φοιτητή/ -τρια

Ήρθε ο καιρός να φύγεις από τις φτερούγες της μητέρας σου, να ανοίξεις τα δικά σου φτερά και να αρχίσεις να μαγειρεύεις κάτι παραπάνω από φτερούγες! Όσοι θα πάνε τώρα φοιτητές ή θα μείνουν για πρώτη φορά μόνοι τους εννοούμε, ναι!
Και φοιτητής βέβαια να μην πας είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθεις πως μερικά hacks στην κουζίνα του σπιτιού μας μπορούν να γίνουν χωρίς πολύ κόπο!

1. Το ταψάκι που έχεις για τα muffins που φτιάχνεις -μια στο τόσο, ναι- βολεύει μια χαρά για τα tacos σου και να μένουν σταθερά στο φούρνο!
hack-1-risegr
2. Πεινάς; Πολύ; Δεν μπορείς να περιμένεις να ψηθεί πρώτα η μία και μετά η άλλη πίτσα; Να τι θα κάνεις!
hack-2-risegr
3. Προτού ψήσεις το οτιδήποτε στης θήκες των cupcakes βάλε λίγο ρύζι στον πάτο του κι αυτό για να τραβήξει το ανεπιθύμητο λίπος του ψησίματος!
hack-3-risegr
4. Με ένα άδειο μπουκάλι νερό και ζουπώντας το, αυτό, θα ρουφήξει τον κρόκο του αβγού σας!
hack-4-risegr
5. Ποιο τηγάνι; Με την βαφλιέρα σας τηγανίζετε τσακ μπαμ το μπέικον!
hack-5-risegr
6. Εάν το βούτυρό σας είναι αρκετά σκληρό και παγωμένο ώστε να το σερβίρετε για το πρωινό στους φίλους σας τότε ρίξτε λίγο ζεστό νερό στο ποτήρι σας και αμέσως καπακώστε το βούτυρο!
hack-6-risegr
7. Εάν σκοπεύεις να πας διακοπές και δεν θες να πετάξεις τα λαχανικά σου τότε κόψε τα λαχανικά σου σε φέτες, βάλτες σε σακουλάκι και κατευθείαν στην κατάψυξη!
hack-7-risegr
8. Εάν μόλις έχετε μετακομίσει και δεν έχετε ηλεκτρική κουζίνα σπίτι και ΜΟΝΟ το ένα μάτι για καφέ τότε πολύ εύκολα κάνετε μικρές τηγανίτες!
hack-8-risegr
9. Αν τα μπισκότα δεν χωράνε στην κούπα για να τα βουτήξεις στο γάλα




hack-9-risegr


Πηγή: Rise