Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Άχρηστη πληροφορία: Γιατί υπάρχουν οι καμπύλες που προεξέχουν στο καρότσι του super market;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί υπάρχουν αυτές οι καμπύλες-βρόγχοι που προεξέχουν στην πλάτη από το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ;

Πιθανόν κάποιοι δεν τις έχετε παρατηρήσει καν κι ας κρύβουν ένα πολύ χρήσιμο και έξυπνο μυστικό. Κι όμως δεν κρύβουν κάποιο μυστικό ασφαλείας αλλά κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, το οποίο μάλλον δεν ξέρετε αλλά θα ξεκινήσετε να εφαρμόζετε.

Βρίσκονται λοιπόν εκεί για να μπορείτε να κρεμάτε τις σακούλες του σούπερ μάρκετ που έχουν εύθραυστα αντικείμενα ή αυτά που θέλετε να ξεχωρίσετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα πολτοποιηθούν τα αυγά ή αν θα διαλυθεί το ψωμί. Μπορείτε απλά να κρεμάσετε τη σακούλα που τα περιέχει ακριβώς σε αυτούς τους βρόγχους.

Την επόμενη φορά που θα πάτε σούπερ μάρκετ, ας το έχετε κατά νου!

Πηγή: E-Daily.gr
 
# Εντωμεταξύ ίσως να είναι η πιο άχρηστη πληροφορία που έχω διαβάσει το τελευταίο εξάμηνο. Δεν νομίζω να παίρνει κανείς σακούλες πρίν φτάσει στο ταμείο (εξαίρεση αποτελούν τα ζαρζαβατικά). Τώρα αν πατηθεί το ψωμί του toast δεν νομίζω να χαλαστείς και να μη το φας ή να είσαι τόσο έξυπνος που να βάλεις ένα σετ γλάστρες πάνω στα γάλατα ώστε να κάνεις όλους του υπαλλήλους του supermarket να εύχονται να σε πατήσει τρένο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να διαβάσει κανείς μια τέτοια είδηση ή να νιώθει ελάχιστα πιο χρήσιμος γνωρίζοντας μια τέτοια πληροφορία.