Tοξικά μέρη στον κόσμο..

5 γυναίκες που 'παίζουν μπαλίτσα' σε ανδροκρατούμενα αθλήματα (pics)

H αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες κυριαρχούν σε αθλήματα, όπως βόλεϊ, τένις ή ενόργανη γυμναστική, αλλά υπάρχουν και αθλήτριες σε πιο… αντρικά αθλήματα, οι οποίες όχι μόνο είναι καλές σε αυτό που κάνουν αλλά και πολύ όμορφες.

Blair O’Neal
 Η 33χρονη Blair O’Neal είναι ένα από τα πιο καυτά αστέρια του γκολφ, αλλά και μοντέλο. Βρίσκεται στον κόσμο του γκολφ από την ηλικία των 11, ξεκίνησε την καριέρα της ως επαγγελματίας το 2004, όπου έπαιξε για το Arizona State University. Εκτός από την καριέρα της στο γκολφ, έχει μια προσοδοφόρα σταδιοδρομία στο μόντελινγκ. Επίσης, συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο του αθλητισμού, όπως Cobra Golf και Puma.


Alex Morgan
Η Alex ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από 14 ετών. Το 2012, στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελούσε μεν τη νεότερη παίκτρια για την ομάδα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, αλλά αυτό δεν μπήκε εμπόδιο στο να βοηθήσει την ομάδα της να κερδίσει το χρυσό. Ήταν εκείνη που σκόραρε στον ημιτελικό το νικητήριο γκολ που τους οδήγησε να παίξουν και να νικήσουν την Ιαπωνία στον τελικό.
 


Hope Solo
Η Hope Solo είναι ένα από τα αξέχαστα ονόματα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, τόσο για την καριέρα της στον αθλητισμό όσο και για τα προσωπικά της ζητήματα. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι μια καλή παίκτρια, αφού βοήθησε την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών να κερδίσει το χρυσό το 2008 και ξανά το 2012. Η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις. Έχει συλληφθεί για επίθεση κατά της αδελφής της και του ανηψιού της, ωστόσο όλες οι κατηγορίες τελικά αποσύρθηκαν.


Danica Patrick
Danica Sue Patrick είναι Αμερικανίδα οδηγός αγώνων και μοντέλο. Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Θεωρείται η πιο επιτυχημένη γυναίκα οδηγός αγώνων στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε από τα καρτ και αργότερα αγωνίστηκε στη Formula Ford στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και ασχοληθεί με τα IndyCars. Η νίκη το 2008 στο Indy Japan 300 αποτελεί τη μοναδική γυναικεία σε έναν αγώνα IndyCar Series και η τρίτη θέση το 2009 στο Indianapolis 500 αποτελεί την υψηλότερη τελική θέση που έχει κερδιθεί εκεί ποτέ από γυναίκα. Το 2012, αγωνίστηκε στο NASCAR Nationwide Series και περιστασιακά στο NASCAR Sprint Cup Series. Το 2013, έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός NASCAR που κέρδισε pole position σε αγώνα του NASCAR Sprint Cup Series.


Gina Carano
Η Gina Carano μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται στο ΜΜΑ, αλλά παραμένει στη λίστα με τις πιο σέξι αθλήτριες. Έχει, επίσης, πάρει μέρος σε διάφορες ταινίες όπως, το Ring Girls (σε μάχες μέχρι τελικής πτώσεως), το Fight Girls, το Command & Conquer: Red Alert 3, το In The Blood, το Fast and Furious 6, καθώς και στην γυναικεία εκδοχή του The Expendables.

Πηγή: E-Daily.gr