Tοξικά μέρη στον κόσμο..

5 'ειδήσεις' που πιο στα αρχίδια μας δεν γίνεται!

Κάθε μέρα, εντάξει σχεδόν κάθε μέρα διαβάζω και περιηγούμαι σε τουλάχιστον 10 με 20 ιστοσελίδες blogs και φόρουμ και διαβάζω διάφορα. Μερικά από αυτά που τα βρίσκω χρήσιμα ή αστεία ή έστω λίγο ενδιαφέροντα και ίσως και σημαντικά τα αναδημοσιεύω εδώ στο blog. Αλλά κάθε μέρα μα κάθε μέρα ακούω και διαβάζω ένα κάρο τίτλους που πραγματικά ρε γαμώτο δεν παίζει να ενδιαφέρουν άνθρωπο γαμώ την κοινωνία μου.
Είναι τόσο βλακώδεις και χαζές ή ασήμαντες πληροφορίες που νομίζω ότι απλά πρέπει να κόψουν ένα μέρος του μισθού (εντάξει όχι πολύ ένα 5ευρο) από τον μισθό του ατόμου που επιμελήθηκε το άρθρο γιατί πολύ απλά ρε φίλε/-η αρθρογράφε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ δεν μας καίγεται καρφί. Δείτε και θα καταλάβετε.


#1 "Συγγρού τέλος για τη Νέα Δημοκρατία" (με μια φωτογραφία του Κυριάκου, το επίθετο δεν το γράφω για ευνόητους λόγους. Σε νοιάζει; Δεν νομίζω Τάκη)
ΜΗΝ το διαβάσεις εδώ


#2 "Ο Κάνιε Γουέστ θέλει να γίνει σχεδιαστής της ΙΚΕΑ" (Ο Kanye έχει κάνει κάθε τι άλλο πέρα από τραγούδι τον τελευταίο χρόνο. Έχει κάνει σειρά ρούχων έχει βγάλει παπούτσια έχει γυρίσει διαφημίστικο με το βλήμα την γυναίκα του και κανά δύο άλλους νοματέους σε ένα κρεβάτι, γίνεται είδηση γενικά για ότιδηποτε άλλο πέρα από το επάγγελμα του.. Αγορίνα μου είσαι τραγουδιστής... τρα- γου-δι-στής και το μόνο έστω άξιο αναφοράς που έχεις κάνει πάλι άσχετο με το επάγγελμα σου είναι ότι έγινες πατέρας) 
ΜΗΝ το διαβάσεις εδώ 

#3 "Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς Λιάγκα;" (ότι κάναμε και πρίν, θα αράξουμε στον καναπές και θα κάνουμε φούσκες με τα σάλια μας, εντάξει δε θα έχει Λιάγκα η τηλεόραση το πρώι αλλά έχει τόσους άλλους που τι στο διάολο κάτι θα βρούμε να αφήσουμε να παίζει όσο διαρκεί το πρωϊνό χέσιμο που περνάμε checkάροντας το fb ή τα mail μας στο κινητό)
ΜΗΝ το διαβάσεις εδω 

#4 "Όλα τα κανάλια της Nova γίνονται HD και είναι διαθέσιμα χωρίς καμία χρέωση" (δηλαδή γιατί αυτό να αποτελεί είδηση που θα πρέπει να χαροποιήσει κιόλας τους συνδρομητές; η Nova είναι και πιο ακριβή από τον ανταγωνιστή OTE TV και προσφέρει λιγότερα σε θέαμα και όσα κανάλια είναι ήδη HD διαφέρουν και πάλι σε ποιότητα εικόνας από τα ίδια ακριβώς κανάλια στο OTE TV σε HD επίσης. Όχι ότι με το OTE TV είναι όλα αγγελικά πλασμένα αλλά πραγματικά η υψηλή ευκρίνεια είναι κάτι που θα έπρεπε ήδη να έχετε κάνει εδώ HD βλέπουμε το Ε ρε σεις ποιόν νομίζετε πως κοροϊδεύετε;)
ΜΗΝ το διαβάσεις εδώ
 
#5 "Το σέξι twerking της άτακτης κόρης του Ομπάμα" (αυτό το τελευταίο το γράγω με κάθε επιφύλαξη γιατί πως να το κάνουμε γούστα είναι αυτά πολλοί είστε που βλέπετε πορνό με κανισάκια και ραβίνους γιατί όχι την κόρη του (σε λίγο καιρό) πρώην πλανητάρχη Obama η οποία κοπέλα όχι ότι είναι άσχημη ή κάτι αλλά δεν είναι και ότι πιο σέξι για να αξίζει μόνο για αυτό να δεις το βίντεο της "είδησης". Το ότι πάλι αυτό αποτελεί είδηση-άρθρο σε ειδησεογραφικό πόρταλ με αφήνει εντελώς αισιόδοξο.. γιατί λέω πως για να παίρνει κάκαποιος λεφτά γράφοντας αυτό τότε μπορώ να κάνω πολύ καλύτερα πράγματα.)
ΜΗΝ το διαβάσεις εδώ



Πάω να πιώ ... μια κανάτα λεμονάδα... έτσι κάνω όταν συγχύζομαι..