Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Pokémon GO: 4 'κολπάκια' για να μην ξεμείνεις από μπαταρία!

Είσαι έξω εδώ και ώρες κυνηγώντας το τελευταίο Dratini που χρειάζεσαι για να κάνεις evolve το Dragonair σε Dragonite και μόλις το εντοπίζεις… μένεις από μπαταρία και κλείνει το κινητό σου!

Για να μην σου τύχει κάτι τέτοιο, ακολούθησε τα παρακάτω Tips που θα σε βοηθήσουν να παίζεις Pokémon GΟ για περισσότερες ώρες!
1. Μείωσε στο ελάχιστο τη φωτεινότητα της οθόνης
Από τις πιο ενεργοβόρες λειτουργίες ενός smartphone. Η μείωση της φωτεινότητα της οθόνης στο ελάχιστο δυνατό, θα εξοικονομήσει μεγάλο ποσό μπαταρίας. Έτσι και αλλιώς, δεν χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη σου όλη την ώρα. Όταν εμφανιστεί κάποιο Pokemon θα ειδοποιηθείς μέσω δόνησης.
2. Απενεργοποίησε το AR mode
To Augmented Reality mode καταναλώνει πολύ μπαταρία καθώς χρησιμοποιεί και την κάμερα του smartphone. Απενεργοποίησε το για να εξοικονομήσεις ενέργεια. Παράλληλα, θα βελτιώσεις τα ποσοστά “πιασίματος” Pokemon καθώς με το AR mode απενεργοποιημένο η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη. Αν φυσικά εντοπίσεις κάποιο Pokemon αρκετά σπάνιο και επιθυμείς να κρατήσεις ένα screenshot είτε για την προσωπική σου συλλογή είτε για να το στείλεις στους φίλους σου και να “κοκορευτείς”, μπορείς να ενεργοποιήσεις το AR mode κατά βούληση.
3. Ενεργοποίησε το Low Power mode (Λειτουργία χαμηλής ισχύος)
Η απόλυτη κίνηση που θα εκτοξεύσει τη διάρκεια παιχνιδιού. Ενεργοποιώντας τη Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος (Ρυθμίσεις > Μπαταρία) το iPhone θα κρατήσει περισσότερη ώρα μέχρι να χρειαστεί να το φορτίσεις, ωστόσο κάποιες δυνατότητες μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ενημερωθούν ή να ολοκληρωθούν.
Κάποιες εργασίες ενδέχεται να μη λειτουργούν μέχρι να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος ή μέχρι να φορτίσετε το iPhone σε ποσοστό 80% ή υψηλότερο.
Μετά τη φόρτιση του iPhone σε ποσοστό 80% ή υψηλότερο, η Λειτουργία χαμηλής ισχύος απενεργοποιείται αυτόματα.
Η Λειτουργία χαμηλής ισχύος μειώνει ή απενεργοποιεί αυτές τις δυνατότητες:
– Night Shift
– Μετάκληση email
– Hey Siri
– Ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο
– Αυτόματες λήψεις
– Συνδέσεις Wi-Fi
– Ορισμένα οπτικά εφέ
Όταν είναι ενεργοποιημένη η Λειτουργία χαμηλής ισχύος, η μπαταρία στη γραμμή κατάστασης θα εμφανίζεται κίτρινη.
Επιπλέον, θα εμφανίζεται η ένδειξη iphone6-ios9-battery-low-power-mode-icon και το ποσοστό φόρτισης.
4. Χρησιμοποίησε μία extra εξωτερική μπαταρία / Powerbank
Σε περίπτωση που ακόμη και με τις 3 παραπάνω ενέργειες κινδυνεύεις να ξεμείνεις από μπαταρία, επένδυσε στην απόκτηση ενός Powerbank το οποίο, εκτός από το να παίζεις Pokemon GΟ, θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε επαγγελματικά ταξίδια, διακοπές κ.ο.κ.


Πηγή: IPhoneHellas