Tοξικά μέρη στον κόσμο..

9 ακραίες σεξουαλικές διαταραχές

Υπάρχουν άνθρωποι με διπλά γεννητικά όργανα; Επίσης, sex addicts;
Μπορεί η σεξουαλική απόλαυση να καταλήξει να φέρει σε κίνδυνο τη ζωή ενός ατόμου; Μπορεί ένα κείμενο όπως το παρακάτω για το σεξ, να προκαλέσει τον απόλυτο τρόμο και να σε πείσει να δεις δελτίο ειδήσεων μαζί με την αγαπημένη σου;
Μην ανησυχείς, μάλλον δεν είσαι sex addict, ή δεν πάσχεις από μια εκ των παρακάτω παθήσεων. Εκτός αν ανήκεις σε εκείνο το άτυχο ποσοστό των ανθρώπων…
Σύνδρομο Επίμονης Σεξουαλικής Διέγερσης
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
Συμβαίνει συνήθως στις γυναίκες, σπανιότερα στους άντρες και δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο ακούγεται. Πρόκειται για ένα σύμπτωμα όπου ο ασθενής  νιώθει μια αυθόρμητη, επίμονη και ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαταραχή, χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο ερέθισμα. Οι γιατροί δεν έχουν εντοπίσει ακόμα την αιτία που προκαλεί το συγκεκριμένο σύνδρομο και το περιγράφουν συνήθως ως «νευρολογική διαταραχή». To 2014, κατεγράφη το πρώτο κρούσμα σε άνδρα, ήταν ο Dale Decker, ο οποίος ισχυρίστηκε πως μετά από ατύχημα που είχε στη πλάτη του, υπέφερε (!) από 100+ οργασμούς τη μέρα. Ανάμεσα τους και 9 οργασμοί που βίωσε στην κηδεία του πατέρα του.
Πριαπισμός
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
Συμβαίνει μόνο στους άντρες και μοιάζει πολύ με κατάρα. Πρόκειται για ένα σύνδρομο που προκαλεί στον ασθενή στύση, που μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες. Ακόμα και μετά την εκσπερμάτωση, η στύση μπορεί να συνεχιστεί. Οι πάσχοντες από πριαπισμό πρέπει να εξετάζονται από γιατρό μέσα στο πρώτο 24ωρο εκδήλωσης των συμπτωμάτων, διαφορετικά η επιδερμίδα του πέους μπορεί να υποστεί καταστροφή ή και να οδηγήσει σε γάγγραινα. Κατάρα, όπως είπαμε και παραπάνω. Ο πριαπισμός, σύμφωνα με την επιστήμη προκαλείται από κυτταρικές διαταραχές, όμοιες με αυτές που προκαλούν ασθένειες όπως η λευχαιμία. Επίσης μπορεί να προκληθεί και από τσίμπημα βραζιλιάνικης αράχνης (!), φέρνοντας μια 4ώρη στύση στο άτυχο θύμα.
Διδελφύς μήτρα 
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
Πρόκειται για μια δυσπλασία της μήτρας,  όπου σχηματίζεται ως δύο ενωμένα όργανα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να να δημιουργείται διπλή μήτρα, με δυο διαφορετικoύς τραχήλους και σπανίως διπλό αιδοίο. Το 2006, η Βρετανίδα Hannah Kersey γέννησε τρίδυμα, με τη μέθοδο της εμφύτευσης σπέρματος και στις 2 μήτρες της. Τα τρία νεογέννητα ήρθαν στο κόσμο την ίδια στιγμή, υγιέστατα. Σύμφωνα με το BBC, μόλις 70 γυναίκες με διπλή μήτρα από όλο το κόσμο, έχουν καταφέρει να τεκνοποιήσουν.
Sexsomnia
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
Σε αυτό το σύμπτωμα με τον αρκετά fancy τίτλο, το άτομο μπορεί να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις (από αυνανισμό μέχρι σεξ) ενώ βρίσκεται σε κατάσταση ύπνου. To εργαστήριο έρευνας ύπνου του Πανεπιστημίου του Τορόντο, έχει διαπιστώσει ότι τουλάχιστον 1 στους 12 ανθρώπους, κάποια στιγμή στη ζωή του, θα βιώσει ένα τέτοιο σύμπτωμα. Η σύγχρονη ιατρική το θεωρεί το ίδιο κοινό με την υπνοβασία. Το 2013, ο Paul Fallon επικαλέστηκε την «σεξο-αϋπνία» δεχόμενος καταγγελία βιασμού από τη φίλη του. Αθωώθηκε.
Koro
arxeio-lipsis
Ψυχολογική διαταραχή, που συμβαίνει κυρίως σε άντρες, όταν πιστεύουν πως τα γεννητικά τους όργανα συρρικνώνονται διαρκώς ή μπαίνουν μέσα στο σώμα τους (!). Ναι, υπάρχει μια τέτοια διαταραχή, με αρκετά περιστατικά της να έχουν εκδηλωθεί σε Αφρική και Ασία. Το 1967, μια επιδημία Koro ξεσπούσε στη Σιγκαπούρη, όταν τοπική εφημερίδα έγραφε πως άντρες που είχαν φάει χοιρινό που έπασχε από τη γρίπη των πτηνών, πάθαιναν στυτικές δυσλειτουργίες. Εκατοντάδες άντρες έδεναν τα γεννητικά τους όργανα με σπάγκο και μεταλλικά αντικείμενα, φοβούμενοι ότι θα συρρικνωθούν.
Υπερσεξουαλικότητα
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
«Δονζουανισμός και νυμφομανιά» είναι 2 προσδιορισμοί που χρησιμοποιεί ο σεξολόγος Θάνος Ασκητής για να περιγράψει τη συγκεκριμένη διαταραχή, που περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1970 από μέλη της ένωσης Ανώνυμων Αλκοολικών, ως ένας εθισμός το ίδιο δυνατός με τον αλκοολισμό. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ξαφνική, έντονη «ανάγκη» του ατόμου να κάνει μια οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη. H σεξολόγος Debra W.Show έχει δηλώσει πως αρκετοί πελάτες της έχουν ξοδέψει περισσότερα από 40.000 δολάρια για να εκτονώσουν το πάθος τους σε strippers και πόρνες. Επίσης, ένας άλλος ασθενής της, έφτασε στο σημείο να προφασιστεί ασθένεια, για να μείνει στο σπίτι και να παρακολουθήσει πορνό επί 12 ώρες. Τελικά υπάρχουν sex addicts…
Κολεοσπασμός
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
Είναι η συνεχιζόμενη ή διακεκομμένη σύσπαση μυών του αιδοίου, όταν συμβαίνει διείσδυση πέους. Για ορισμένες γυναίκες που πάσχουν από κολεοσπασμό, ακόμα και η τοποθέτηση ταμπόν είναι αρκετά δύσκολη ως και ανέφικτη. Το 1975, η γιατρός Elizabeth Moor είχε γράψει στη βιογραφία της για ένα παράξενο περιστατικό: Είχε μεταβεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα νησιά Capri της Ιταλίας, όπου μια νεαρή γυναίκα είχε κάνει σεξ με άντρα. Το αίδοίο της είχε «κλείσει»λόγω κολεοσπασμού, μαζί του και το πέος του άντρα. Όταν επιχείρησε να εξέλθει, διαπίστωσε ένα τεράστιο σκίσιμο…
Μικροφαλλία
αληθινές σεξουαλικές διαταραχές
Κάθε πέος μικρότερο των 5 εκατοστών θεωρείται ότι πάσχει από μικροφαλία. Συνήθως διαπιστώνεται σε έμβρυα και μπορεί να αντιμετωπιστεί με ορμονική θεραπεία, πριν το άτομο μπει στην εφηβεία. Όμως υπάρχουν και περιστατικά ανδρών που επιχείρησαν να νικήσουν τη μικροφαλλία κάνοντας εγχείρηση μεγέθυνσης πέους, όπως εκείνος ο άνδρας από την Αυστραλία, ο οποίος το 2012, έδωσε 45.000 ευρώ για να αυξήσει το μήκος και το πλάτος του πέους του. Το αποτέλεσμα ήταν μια αύξηση, που δεν ξεπέρασε το 1 εκατοστό.
Διφαλλία
diphalia
Συμβαίνει σπάνια, αλλά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Πρόκειται για μια διαταραχή που προκαλείται στο άτομο ενώ αναπτύσσεται προγεννητικά, λόγω ψυχολογικών και σωματικών τραυμάτων. Το άτομο καταλήγει να γεννιέται με δυο πέη.  Σήμερα, μόλις 1 ανά 5 εκατομμύρια άνδρες αντιμετωπίζει μια τέτοια διαταραχή.

Πηγή: RiseGr