Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Pokemon GO: Νέα αναβάθμιση φέρνει Buddy Pokemon και πολλά ακόμη

Διαθέσιμη είναι η νέα αναβάθμιση του Pokemon GO για iOS (v1.7.0) και Android (v0.37.0) η οποία έρχεται με την προσθήκη της λειτουργίας Buddy Pokémon.

pokemon_go_update
Τι σημαίνει αυτό;
Οι χρήστες του Pokemon GO θα μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους Pokemon το οποίο θα εμφανίζεται δίπλα στο avatar αλλά και στο profile τους και θα τους ακολουθεί, κερδίζοντας Candies ανάλογα με την απόσταση που διανύεται. Η νέα αυτή προσθήκη θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες να κάνουν Power Up / Evolve Pokemons τα οποία είναι δυσεύρετα και ως εκ τούτου η συλλογή των αντίστοιχων Candies είναι μία επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία.

Πόσα χιλιόμετρα πρέπει να διανύσει ο χρήστης με το Buddy Pokémon ώστε να κερδίσει ένα Candy; Εξαρτάται από το Pokemon.
Εκτός όμως από την προσθήκη της λειτουργίας Buddy Pokémon, έχουμε βελτιώσεις που αφορούν κάποια μικρά bugs του παιχνιδού αλλά και την προσθήκη υποστήριξης του Pokémon GO Plus, του επίσημου αξεσουάρ/βραχιολιού το οποίο συνδέεται με Bluetooth με την συσκευή σας και σας ειδοποιεί για την υπάρξη κοντινού PokeStop αλλά και την παρουσία Pokemon μέσω δόνησης & φωτεινής ειδοποίησης. Με ένα μόλις πάτημα του κουμπιού μπορείτε να συλλέξετε τα αντικέιμενα του Pokestop ενώ στην περίπτωση των Pokemon, εφόσον κάποιο το έχετε ξαναπιάσει το παρελθόν, με ένα άγγιγμα μπορείτε να ρίξετε PokeBall για να το προσθέσετε στη συλλογή σας.

To Pokemon GO Plus αναμένεται στα ελληνικά καταστήματα στις 16 Σεπτεμβρίου με την τιμή του να έχει οριστεί στα 44,90 €. Αν είστε κάτοχος Apple Watch, θα σας προτείναμε να κάνετε υπομονή λίγους μήνες καθώς η εφαρμογή Pokemon GO θα είναι σύντομα συμβατή και με το smartwatch της Apple, προσφέροντας μάλιστα πολύ περισσότερες λειτουργίες σε σχέση με το Pokemon GO Plus. Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Pokemon GO Plus
Ακολουθεί το επίσημο changelog της εφαρμογής:

  • Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon to be their buddy. A Trainer can earn Candy for their Buddy Pokémon by walking a certain distance.
  • Made it easier to select smaller Pokémon on the screen.
  • Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation.
  • Improved performance reliability when a device switches networks to no longer cause the application to hang or stop updating.
  • Pokémon GO Plus support
  • Minor text fixes.

Παράλληλα με το update της εφαρμογής, η Niantic με δημοσίευμα της στον επίσημο λογαριασμό του Pokemon GO στο Facebook δηλώνει πως συνεχίζει να εργάζεται για την εξάλειψη των botters και ως εκ τούτου σκληραίνει και την στάση της απέναντι στις Jailbroken (iOS) και roοted (Android) συσκευές – προφανώς με σκοπό να σταματήσει την εγκατάσταση διαφόρων tweaks που “πειράζουν” το παιχνίδι:
We continue to focus on eliminating bots and scrapers from Pokémon GO. Rooted or jailbroken devices are not supported by Pokémon GO. Remember to download Pokémon GO from the official Google Play Store or iTunes App Store only.
The Pokémon GO team


Πηγή: Techgear