Tοξικά μέρη στον κόσμο..

11 εντελώς ηλίθιες δηλώσεις από διάσημα πρόσωπα

Δεν είναι πως τα παίρνουμε εμείς όλα στα σοβαρά. Είναι πως αυτοί δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται.
Το να μπορείς να χειρίζεσαι δύσκολες, άβολες, έντονες, έως και προσβλητικές καταστάσεις με χιούμορ και (αυτο)σαρκασμό είναι ένα από τα πιο σημαντικά εφόδια που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να επιβιώσεις σε αυτόν τον κόσμο και να μη γίνει το μυαλό σου σούπα πριν κλείσεις τα 30.

Ωστόσο, όταν ακούς κοτσάνες μεγατόνων από διάσημους ανθρώπους, είτε μιλάμε για τραγουδιστές και ηθοποιούς είτε για τον Obama, ανθρώπους δηλαδή από τους οποίους περιμένεις να προσέχουν λίγο περισσότερο τι ξεστομίζουν μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου σε σχέση με το γείτονά σου ή το συνάδελφο στη δουλειά, κάπου η διάθεσή σου για χιούμορ κόβεται και το μυαλό σου αρχίζει να υπερφορτώνει.
Δυστυχώς, η ιστορία, πρόσφατη και μη, μας έχει γλεντήσει μεγαλειωδώς στο συγκεκριμένο θέμα. Ας θυμηθούμε μερικές από τις λαμπρότερες στιγμές διάσημων προσώπων που μας έκαναν να θέλουμε να τρέξουμε με φόρα στον απέναντι τοίχο με το κεφάλι μπροστά, για να διαγράψουμε από τη μνήμη μας αυτό που μόλις ακούσαμε.
«Δεν πιστεύω πως είναι ιδιαίτερα λάθος το να χτυπήσεις μια γυναίκα. Μια σφαλιάρα με ανοιχτή παλάμη δικαιολογείται αν όλες οι άλλες εναλλακτικές αποτύχουν και έχει υπάρξει αρκετή προειδοποίηση. Αν μια γυναίκα είναι σκύλα ή υστερική ή διαρκώς βίαιη, τότε θα το έκανα».
seanconnery-risegr
Ο Sean Connery σε μια συνέντευξή του στο Playboy το 1965, μιλάει καθαρά, στεγνά, αντρίκια. Και θες να του κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα.

«Πείτε με πουτ@ν@. Αν αυτό σημαίνει το να είσαι μια δυνατή γυναίκα, τότε ευχαρίστως να είμαι».
aguilera-risegr
Ναι, Christina Aguilera. Ακριβώς αυτό σημαίνει.

«Έβαλε τα πάντα υπό προοπτική. Έχω πλέον ένα διαφορετικό είδος σεβασμού για τους ανθρώπους που δεν έχουν πόδια».
jessiej-risegr
Αυτό ακριβώς δήλωσε η Jessie J όταν έσπασε το πόδι της, κάνοντάς σε αρχικά να θες να της σπάσεις και το άλλο και έπειτα να αναρωτιέσαι πόσο σεβασμό ακριβώς είχε για τους ανάπηρους πριν το σπάσει.

«Δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν εμένα στον κόσμο. Πιστεύω πως κάθε δεκαετία έχει την ξανθιά-είδωλό της, όπως η Marilyn Monroe ή η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και, αυτή τη στιγμή, είμαι εγώ αυτό το είδωλο».
Paris Hilton at the Fox Reality Channel Really Awards, Hollywood, CA on October 13, 2009
Θα συμφωνήσουμε με την πρώτη πρόταση της Paris Hilton. Και αυτό χωρίς να είμαστε και εντελώς σίγουροι.

«Δημιούργησα punk μουσική γι’ αυτή την εποχή και αυτή την ηλικία. Έχεις δει την Britney να περπατά τριγύρω φορώντας γραβάτες και τραγουδώντας punk; Διάολε όχι. Αυτό κάνω εγώ. Είμαι σαν τον Sid Vicious για μια νέα γενιά».
102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 Concert at the Home Depot Center in Carson California on May 11, 2013
Είπε η Avril Lavigne και εκατομμύρια κουτάβια στην άλλη άκρη του κόσμου έπεσαν με τη θέλησή τους από ένα γκρεμό.

«Δεν θέλησα ποτέ να πάω στην Ιαπωνία. Απλώς επειδή δεν μου αρέσει να τρώω ψάρι. Και ξέρω πως αυτό είναι πολύ δημοφιλές εκεί έξω στην Αφρική».
britneyspears-risegr
Μια δήλωση της Britney Spears που είναι προσβλητική και για την Ιαπωνία και για την Αφρική και για τα ψάρια.

«Όποτε παρακολουθώ τηλεόραση και βλέπω αυτά τα φτωχά, πεινασμένα παιδιά σε όλο τον κόσμο, δεν μπορώ να μην κλάψω. Εννοώ, θα ήθελα πολύ να ήμουν τόσο αδύνατη, αλλά χωρίς όλες αυτές τις μύγες και τον θάνατο και όλα αυτά να με περιτριγυρίζουν».
mariahcarrey-risegr
Ισχύει, οι μύγες, ο θάνατος και όλα αυτά δεν παλεύονται καθόλου, Mariah Carey.

«Μίλησα σήμερα με ένα κορίτσι που έχει καρκίνο και συζητούσαμε για το πόσο δύσκολο είναι αυτό που της συμβαίνει αλλά της δίδαξε και ένα μεγάλο μάθημα για το ποιοι είναι οι φίλοι της και τόσα πολλά για τη ζωή. Είναι 18. Και σκεφτόμουν, ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ».
kimkardashian-risegr
Αξεπέραστη Kim Kardashian, για άλλη μια φορά.

«Τίποτα δεν έχει καλύτερη γεύση από το να είσαι skinny».
katemoss-risegr
Kate Moss, σε αγαπάμε, πολύ, αλλά όχι.


«Θα προτιμούσα να καπνίσω κρακ από το να φάω τυρί από κονσέρβα».
gwynethpaltrow-risegr
Η Gwyneth Paltrow έχει προτεραιότητες και δεν ντρέπεται να τις εκφράσει. Ίσως θα έπρεπε, ωστόσο.


«Πρέπει να φύγω νωρίτερα απόψε. Πρέπει να πετάξω στο LA και δεν μπορούσα να βρω απευθείας πτήση, οπότε θα χρειαστεί να κάνω στάση στο Empire State Building».
gilbertgottfried-risegr
Ο κωμικός Gilbert Gottfried, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την 11η Σεπτεμβρίου, είπε αυτό το πράγμα μπροστά σε ζωντανό κοινό. Δεν πήγε τόσο καλά όσο νόμιζε. Παρ’ όλα αυτά δεν πήρε το μάθημά του. Λίγες μέρες μετά το μοιραίο τσουνάμι στην Ιαπωνία, τουίταρε το εξής:
«Η Ιαπωνία είναι πραγματικά εξελιγμένη. Δεν πηγαίνουν στην παραλία. Η παραλία πηγαίνει σε αυτούς».
Και έχασε τη δουλειά του.


Πηγή: RiseGr