Tοξικά μέρη στον κόσμο..

15+1 έξυπνες πατέντες made in Japan

Δεν είναι τυχαία made in Japan!

Η ζωή μας, όσο εξελίσσεται η τεχνολογία, γίνεται όλο και πιο εύκολη! Με το πάτημα ενός κουμπιού, με ένα απλό download, και έχουμε αυτό που θέλουμε μπροστά μας!
Πόσο πιο εύχρηστο όμως θα ΄ταν να μπορούμε να ήμαστε πιο άνετοι -κυρίως- σε εξωτερικούς χώρους και όχι τόσο μέσα στο σπίτι μας; Oι Γιαπωνέζοι δεν είναι τυχαία ο πιο έξυπνος λαός και οι παρακάτω πατέντες-προϊόντα αποδεικνύουν ένα τσικ του μεγάλου του IQ…
1. Γυμναστική όπου βρουν! Έχεις πεσμένη διάθεση; Διατάσεις και άσκηση κατευθείαν!
japan-1-risegr
2. Ειδικές οδηγίες για τους τουρίστες σε κάθε σταθμό σε συνδυασμό με αριθμούς και γράμματα για όσους γνωρίζουν ελάχιστα την Ιαπωνική κουλτούρα. Ένα τέτοιο θέλουμε και εδώ!
japan-2-risegr
3. Αποστολή και λήψη δεμάτων έξω από οποιοδήποτε κατάστημα χωρίς να περιμένετε στην ουρά του ταχυδρομείου!
japan-3-risegr
4. Aυτά τα ποτηράκια-κυπελλάκια γεμάτα πάγο πωλούνται στα σούπερ μάρκετ ώστε να τα πάρετε και να πίνετε ό,τι θέλετε παγωμένο!
japan-4-risegr
5. Καταστήματα που πωλούν αποκλειστικά noodles και στην έξοδο έχουν ζεστό νερό ώστε να απολαύσετε κατευθείαν τα noodles σας!
japan-5-risegr
6. Αποθηκευτικοί χώροι-ντουλαπάκια γύρω από τα πάρκα ώστε ο κάθε ένας που θέλει να αθληθεί λίγο προτού πάει στη δουλειά να βάζει εκεί τα πράγματα του!
japan-6-risegr
7. Βραστά αυγά σε πακέτο! Για όσους δεν έχουν χρόνο να κάνουν ούτε αυτό, ναι…
japan-7-risegr
8. Τουαλέτες με νιπτήρα πάνω από το καζανάκι! Φοβερό;;
japan-8-risegr
9. Στην είσοδο κάθε εστιατορίου υπάρχει τοποθετημένο ένα μηχάνημα που μέχρι να φτάσεις στην έξοδο και πατώντας το κουμπί του φαγητού της αρεσκείας σου θα είναι ήδη έτοιμο και θα σε περιμένει!
japan-9-risegr
10. Θήκη ομπρελίνο για όταν βρέχει, ναι!
japan-10-risegr
11. Κοινόχρηστα λουτρά για ξεκούραση μετά τη δουλειά; Σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ καλό για εδώ και τα νεύρα των γύρω μας, αλλά σκεφτόμαστε για πόσο θα διατηρούνταν καθαρή…
japan-11-risegr
12. Τώρα εάν θες να λερώσεις και μαχαίρι και τρίφτη(;) βιτάμ πάμε πάσο… ΠΑΡΤΟ!
japan-12-risegr
13. Δωρεάν ομπρέλες για όλους ΝΕ ΤΙ! Διατίθενται σε κάθε στάση λεωφορείου και δρόμου της Ιαπωνίας. Εδώ δεν θα ΄χε μείνει ούτε δείγμα, ναι…
japan-13-risegr
14. Αυτόματο πάρκινγκ για ποδήλατα, ω ναι!
japan-14-risegr
15. Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού -και όχι μόνο- στην Ελλάδα: Το σπρέι σε μορφή γέλης ώστε να σας δροσίζει για αρκετή ώρα σε σημεία που αισθάνεστε κάτι παραπάνω από καυτά…
japan-15-risegr
16. Το μέλι είναι κάτι το οποίο εάν πέσει πάνω σας δύσκολα να το σκουπίσεις χωρίς νερό, κάτι τέλος πάντων! Οπότε και με το νέο (νέο για μας) αυτό πακέτο διπλώνετε στη μέση και πιέζετε απαλά ώστε το περιεχόμενο να βγει όξω!
japan-16-risegr
Πηγή: Rise