10 καγκουριλίκια που κάναμε όλοι στο San Andreas

Αμερικάνος πλήρωσε τέλη κυκλοφορίας με.. πέντε καρότσια κέρματα (+vid)

Σε νέα μόδα από ‘ο,τι φαίνεται εξελίσσεται το φαινόμενο της “για σπάσιμο”  πληρωμής προστίμων με τόνους από κέρματα.

Το νέο κρούσμα τρολαρίσματος συνέβη στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, εκεί ένας πολίτης , ο Νικ Στάφορντ πλήρωσε τέλη για δυο αυτοκίνητα που αγόρασε,  με 5 καρότσες γεμάτες με 300.000 κέρματα του ενός σεντ, βάρους 750 κιλών.

JS117740690-coins-3-xlarge_trans_NvBQzQNjv4Bq2CYQdZT0HfBCeCVy4dlAzMJeq1045sR7n1Mukk-iIv0
Ο Στάφορντ το έκανε αυτό γιατί όταν προσπαθούσε να ενημερωθεί τηλεφωνικά από το Υπουργείο Συγκοινωνιών που πρέπει να δηλώσει τα δυο αυτοκίνητα του, κανείς δεν ήξερε να του πει άλλα ούτε και να του δώσει το τηλέφωνο κάποιας υπηρεσίας που θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

Με τα πολλά βρήκε το τηλέφωνο που ζήταγε άλλα και πάλι δεν βρήκε άκρη (έπρεπε να καλέσει και σε άλλα τηλέφωνα που πάλι δεν του έδιναν), οπότε και κινήθηκε νομικά κάνοντας τρεις μηνύσεις στην υπηρεσία και αποφασίζοντας να πληρώσει τα τέλη με ψιλά.
JS117740695-coins-2-xlarge_trans_NvBQzQNjv4Bq5nENACJjW4ri9aVDMfv-XO6t4e_vpJmO9otda6rF36M
Η διαδικασία με τα κέρματα δεν ήταν εύκολη, ο απηυδισμένος Νικ προσέλαβε 11 άτομα και τα πλήρωσε 440 δολάρια για να ανοίξουν τα άπειρα μασούρια με τα σεντς και αγόρασε και 5 καρότσες κόστους 400 δολαρίων για να τα μεταφέρει.


Τα τέλη μαζί με τις μηνύσεις και τα “εργατικά” του κόστισαν 4.005 δολάρια.
Η καταμέτρηση πήρε έξι ώρες και ο Στάφορντ έμεινε και τις έξι εκεί για να το απολαύσει.

Πηγή: Luben 

#Παρεμπιπτόντως μόλις χθες έμαθα από φίλο πως του ήρθε λέει μια ειδοποίηση οφειλής προς το δημόσιο την οποία και περίμενε ώστε να την διευθετήσει και μαζί με την οφειλή επειδή το χαρτί ήρθε αργοπορημένα από την υπηρεσία είχε ήδη προστεθεί το πρόστιμο για το πρώτο μήνα καθυστέρησης.