Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Τα 9 πιο ακριβά φρούτα στον κόσμο !

Καμιά φορά και η υγιεινή ζωή κοστίζει! 
Είσαι τύπος μερακλής που του αρέσουνε τα φρούτα; Πόσα χρήματα θα μπορούσες να ξοδέψεις για να φας ένα παράξενο φρούτο; Σκέψου καλά πριν απαντήσεις, ορίστε τα 10 ακριβότερα φρούτα στον κόσμο.

Αυτά τα αχλάδια από την Κίνα σε σχήμα Bούδα θα σε κάνουν αθάνατο όταν τα τρως σύμφωνα με το μύθο. Kαλλιεργούνται σε ειδικά καλούπια για να πάρουν το μοναδικό σχήμα τους και στοιχίζουν 7,51 ευρώ το καθένα.
akrivafrouta-risegr
Τα μήλα Sekai Ichi ζυγίζουν σχεδόν 1 κιλό το ένα και κοστίζουν 19,71 ευρώ. Θεωρούνται από τα μεγαλύτερα μήλα στον κόσμο
akrivafrouta02-risegr
Tα «αυγά που μεγαλώνουν στον ήλιο,» είναι μάνγκο σε σχήμα αυγού που ευδοκιμούν στην Ιαπωνία. Το ακριβότερο κοστίζει περίπου 2.816 ευρώ.
akrivafrouta03-risegr
Αυτός ο ανανάς μπορεί να μοιάζει συνηθισμένος, αλλά έχει καλλιεργηθεί στο Lost Gardens of Heligan του Ηνωμένου Βασιλείου και θα σου κοστίσει 1.502 ευρώ για να δοκιμάσεις μόνο έναν.
akrivafrouta04-risegr
Αυτό το πορτοκάλι λέγεται πως είναι το πιο γλυκό και έχει μέγεθος μπάλας του softball. Οι αγρότες ξεκίνησαν να το καλλιεργούν το 1972 και ένα μόνο θα σου κοστίσει περίπου 75 ευρώ.
akrivafrouta05-risegr
Οι φράουλες Semikiya Queen, λέγεται ότι είναι οι πιο όμορφες που υπάρχουν. Μια 12αδα από αυτές στοιχίζει 79,80 ευρώ.
akrivafrouta06-risegr
Αυτά τα καρπούζια όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, ο κόσμος τα αγοράζει συνήθως για διακοσμητικά. Κοστίζουν περίπου 751 ευρώ το ένα.
karpoyzi-risegr
Ένα μόνο τσαμπί από αυτά τα σταφύλια που έχουν μέγεθος μπάλας του Ping- Pong, στοιχίζει περίπου 3.755 ευρώ.
akrivafrouta76-risegr
Το μαύρο καρπούζι έρχεται από την Ιαπωνία (φυσικά!) και το κόστος του ανέρχεται στις 5.000 ευρώ περίπου μιας και υπάρχουν μόλις 10.000 από αυτά στον κόσμο!
akrivafrout9-risegr
# Η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου απεικονίζει φρούτα που λέγονται Rambutan ευδοκιμεί λέει στις Φιλιππίνες και όχι μόνο και μοιάζει ως καρπός (όχι σαν γεύση) με το κάστανο. Δεν έχει καμία σχέση με τα φρούτα του άρθρου αν και φαντάζομαι αν εισάγεται δεν θα είναι και πολύ φθηνό. Επίσης, αν πάτε προς Φιλιππίνες και σας προτείνουν να μαζέψετε Rambutan, εκείνη είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγετε..