10 καγκουριλίκια που κάναμε όλοι στο San Andreas

Youtube TV - η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόραση από την Google

Η αναγγελία ότι πλέον ξοδεύουμε καθημερινά περισσότερες από 1 δισ. ώρες παρακολουθώντας videos στο YouTube συνοδεύεται σήμερα από την ανακοίνωση της Google για τη δική της υπηρεσία τηλεόρασης, YouTube TV, με live προγράμματα από 40 κανάλια στις ΗΠΑ.


Η υπηρεσία YouTube TV θα περιλαμβάνει υλικό από τα ABS, CBS, FOX, NBC, ESPN κ.ά., με τους συνδρομητές να λαμβάνουν συσκευή DVR με πρόσβαση στο cloud για αποθηκευτικό χώρο. Συμπεριλαμβάνεται και πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Red για παρακολούθηση αποκλειστικού περιεχομένου και videos χωρίς διαφημίσεις.
Κάθε συνδρομή περιλαμβάνει 6 λογαριασμούς με κόστος $35 / μήνα χωρίς καμία δέσμευση. Κάθε λογαριασμός μπορεί να έχει τις δικές του προσωπικές ρυθμίσεις και τη δική του συσκευή DVR με απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, αλλά θα είναι εφικτή η ταύτοχρονη παρακολούθηση μόνο από 3 λογαριασμούς κάθε φορά.
Η αρχή θα γίνει στις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ και αργότερα θα επεκταθεί παντού. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με λανσάρισμα του YouTube TV σε άλλες χώρες.


Πηγή: Techgear