Πατιόπουλο – Περδικάκι, ίσως η πιο επικίνδυνη επαρχιακή όδος στην Ελλάδα

Είναι ένας από τος δρόμους που περιλαμβάνονται στη δεκάδα των πιο επικίνδυνων στον κόσμο και (εδώ θα επιτρέψετε σε εμένα τον καχύποπτο να προσθέσω ένα "ίσως") ο πιο επικίνδυνος στην χώρα μας και βρίσκεται στη Δυτική Ελλάδα.

Πρόκειται για την επαρχιακή οδό Πατιόπουλο – Περδικάκι στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με το drivingexperiences.com. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός με λακκούβες, χωρίς προστατευτικές μπάρες και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει.
Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:Πηγή: E-Daily.gr


# Όπως γράφω και σε παρένθεση στην αρχή πιθανόν να μην είναι ο πιο επικύνδυνος δρόμος στην Ελλάδα, παρ'ότι φαίνεται ιδιαίτερα επικύνδυνος. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν παράγοντες όπως αν ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο μοναδικός για την επικοινωνία των αντίστοιχων περιοχών. Όλα αυτά μπορείτε να τα ψάξετε καθώς και να ρωτήσετε άτομα από εκείνες τις περιοχές, παρεπιπτόντως ο χρήστης που έχει ανεβάσει το video στο Youtube φαίνεται πολυ responsive στα σχόλια. Αυτά προς αποφυγή του κάθε ηλίθιου σχολίου τύπου: "τι είναι αυτό μωρέ αυτό είναι παιχνιδάκι, εμένα στο χωρίο μου". Ναί..φίλε; Στα @@ μας.