Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Ξεκίνησε η επιδοτούμενη υπηρεσία «Nova Freeview»

Ξεκίνησε η διάθεση της «Επιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview»από τη Nova, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης».


Τη Δευτέρα 24 Απριλίου ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία του προγράμματος για επιλεγμένους οικισμούς των νομών Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης. Οι δικαιούχοι των οικισμών αυτών, που είτε δεν έχουν πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης ή δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αιτηθούν και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και για πάντα, μέσω της «Eπιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview», δορυφορική πρόσβαση στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, BΟΥΛΗ, MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ΣΚΑΙ, Μακεδονία TV, Kontra Channel, Epsilon TV, Action 24) καθώς και σε περισσότερα από 200 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια. Επιπλέον, αποκλειστικά μέσω της Nova, θα έχουν πρόσβαση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (όπως οι Love Radio, Melodia, Skai, Sport 24, Greek Church, MAD, Real, ΒΗΜΑ FM, Στο κόκκινο, Παραπολιτικά, Sport FM). Έτσι οι δικαιούχοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μοναδική ποιότητα σήματος, εικόνας και ήχου μέσω της πρώτης δορυφορικής πλατφόρμας στην Ελλάδα, της Nova.

Με την «Επιδοτούμενη υπηρεσία Nova Freeview» μαζί με τη δωρεάν δορυφορική πρόσβαση οι δικαιούχοι θα αποκτήσουν όλο τον απαραίτητο δορυφορικό εξοπλισμό και την εγκατάστασή του χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Καταστήματα Nova.

Πηγή: DigitalTV 


# Πολύ ωραία κίνηση αν και κάτι μου βρωμάει εδώ (στο τζάμπα του θέματος) ωστόσο ας μείνουμε στο θετικό της υπόθεσης, ότι δηλαδή οι άνθρωποι εκείνων των περιοχών δε θα χρειαστεί να πληρώσουν ή να γίνουν συνδρομητές οποιασδήποτε υπηρεσίας για να βλέπουν την κακής ποιότητας ελληνική τηλεόραση.