Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Independent - 11 περίεργες ερωτήσεις για το σεξ που έχουν γίνει σε νοσοκόμες

Κάποιοι λένε ότι όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, δεν υπάρχει χαζή ερώτηση. Κάποιες όμως είναι λίγο περίεργες -και ασυνήθιστες. Ο Independent παρουσιάζει τα 11 πιο περίεργα πράγματα που έχουν ακούσει για το σεξ νοσοκόμες στην Βρετανία και ποια είναι η απάντηση.


1. Πρέπει να απολυμάνω τα sex toys μετά τη χρήση;
Και ναι και όχι. Είναι σημαντικό να καθαρίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο αντιβακτηριδιακό προϊόν. Αυτό βέβαια ισχύει εάν το χρησιμοποιείτε μόνο εσείς και δεν το μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας. Και αυτό γιατί εάν έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ), μπορεί να το κολλήσετε. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πλένεται πάντα πριν τη χρήση ή, η πιο ασφαλής μέθοδος είναι η χρήση προφυλακτικού.

2. Μπορώ να αποτρέψω την εγκυμοσύνη αν «αδειάζω» το σπέρμα από μέσα μου;
Η απάντηση είναι όχι. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα αποτραπεί η εγκυμοσύνη αφού δεν είναι σίγουρο ότι θα αφαιρέσετε όλο το σπέρμα. Ακόμη και ένα σπερματοζωάριο να ξεφύγει, γίνεται η δουλειά. Άλλωστε, θα ξέρετε ότι έχουν την ικανότητα να ζουν μέσα στη γυναίκα ακόμη και 7 ημέρες μετά το σεξ.

3. Μπορεί ο αμοιβαίος αυνανισμός να οδηγήσει στη μετάδοση ΣΜΝ;
Ναι, αλλά ο κίνδυνος είναι περιορισμένος όταν χρησιμοποιούνται τα χέρια. Ωστόσο, η άμεση επαφή των γεννητικών οργάνων μπορεί να προκαλέσει την μετάδοση έρπητα, HPV, ψείρες ή σύφιλη.

4. Πρέπει να ανησυχώ για τον αριθμό των σεξουαλικών μου συντρόφων;
Όχι, γιατί μπορεί κάποιος να κολλήσει ΣΜΝ από έναν και μόνο σύντροφο. Ωστόσο εάν αλλάζετε συχνά σεξουαλικούς συντρόφους και κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό (κάτι που δεν συστήνεται) θα πρέπει να κάνουν συχνά τεστ για ΣΜΝ (κάθε τρεις μήνες).

5. Θα έπρεπε να ανησυχώ για το πως δείχνει το αιδοίο μου;
Η απάντηση των ειδικών είναι «φυσικά όχι». Και αυτό γιατί δεν υπάρχει αυτό που λέμε «νορμάλ αιδοίο». Το καθένα είναι διαφορετικό.

6. Μπορεί να χαθεί το προφυλακτικό μέσα σε μια γυναίκα;
Μπορεί να «ξεφύγει» αλλά δεν θα πάει μακριά. Ο τράχηλος της γυναίκας είναι τόσο στενός που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει το προφυλακτικό και να φτάσει στη μήτρα. Θα παραμείνει στον κόλπο της γυναίκας και είναι εύκολο να αφαιρεθεί. Υπάρχει ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η πιθανότητα μετάδοσης ΣΜΝ ή/και εγκυμοσύνης.

7. Πρέπει να παίρνω το αντισυλληπτικό χάπι κάθε μέρα ή μόνο τις ημέρες που κάνω σεξ;
SOS, πρέπει να το παίρνετε κάθε μέρα.

8. Μπορώ να κολλήσω HIV από το χερούλι της πόρτας;
Φυσικά και όχι. Ούτε από την τουαλέτα επίσης.

9. Έχει σημασία το μέγεθος;
Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Κάποιες γυναίκες θα σου πουν όχι και κάποιες ναι. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα πιο μακριά ανδρικά μόρια μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες περισσότερους κολπικούς οργασμούς - αλλά όχι απαραίτητα και κλειτοριδικούς.

10. Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς το σεξ;
Δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία. Το βασικό είναι να είναι κανείς έτοιμος, να εμπιστεύεται τον/την σύντροφο και να παίρνει προφυλάξεις.

11. Μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος χωρίς εκσπερμάτιση;
Είναι πιθανό να περάσουν ορισμένα σπερματοζωάριο στα υγρά και πριν την εκσπερμάτιση. Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να προσέχετε.

Πηγή: Huffpost