Tοξικά μέρη στον κόσμο..

15 πράγματα που δεν πρέπει να ξεστομίσεις σε μια κηδεία

Έχεις αυτόν τον γνωστό που έχει πει σε κηδεία "και του χρόνου"; Στάνταρ τον έχεις, όλοι τον έχουμε και κατά βάθος αυτός ο βλαμμένος είναι η χαρά της ζωής.

Και δεν είναι μόνο το "και του χρόνου" που μπορεί να του έχει ξεφύγει, υπάρχουν ένα εκατομμύριο λάθος πράγματα που μπορεί να έχει πει ή να έχει κάνει σε τέτοιες στιγμές.
Και το ίδιο εύκολα μπορεί να την πατήσεις κι εσύ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΟΝΙΑΚΑΚΙ.
Τσέκαρε 15 ατάκες που δεν πρέπει με τίποτα να σου ξεφύγουν σε μια κηδεία ή αν σου ξεφύγουν, σκύψε κεφάλι, κάνε μεταβολή ΚΑΙ ΦΥΓΕ. Δεν σώζεται με τίποτα λέμε.
1. Ξέρει πού τα στέλνει ο Θεός.
2. Ε όχι και κονιάκ 10 το πρωί. Ξέρετε ποιος το 'τσουζε τέτοια ώρα και είδατε τι έπαθε, έτσι; Ας μην πούμε κι άλλα, μέρα που 'ναι.
3. Κάν'τε όλοι στην άκρη! Το'χω!!! *τρίβει τα χέρια του και φωνάζει 'ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ. ΣΗΚΩ! ΣΗΚΩΩΩΩ!!!'
4. Όλο δεν είχε και δεν είχε ο συγχωρεμένος, και κοίτα κουστουμάκι που φοράει.
5. Να ζήσετε, να τον θυμάστε, να μας κάνετε ξανά το τραπέζι και του χρόνου.
6. Έλα έλα, ηρέμησε. Δεν καταφέρνεις και τίποτα με τα κλάματα, έτσι δεν είναι; Έλα να σε κάνω μια αγκαλιά. Ντάξει, καλύτερα; Δώσ' μου τώρα τους κωδικούς του στο Facebook να μπω να γράψω ένα στατουσάκι να γελάσουμε.
7. Τι είναι αυτό; Έτσι τον κάνετε εσείς τον μέτριο εδώ; Α ρε Λάκη, έναν καφέ της προκοπής δεν αξιώθηκες να πιεις. (Ας πούμε ότι αυτόν τον λένε Λάκη)
8. Συγγνώμη, ξέρω ότι δεν είναι τώρα η καλύτερη ώρα, αλλά με αυτά τα 200 ευρώ τι θα γίνει; Αυτός ησύχασε, εγώ να μην ησυχάσω;
9. Πάλι καλά που δεν τον κάψατε. Φαντάζεστε πώς θα μύριζε εδώ μέσα;
10. -Και τον ξέρατε καιρό τον συγχωρεμένο;
    -20 χρόνια παντρεμένοι.
    -Τι μου λέτε; Δηλαδή εσείς το πηγαίνατε για σοβαρά.
11. Τι να πω, Μαρία μου, συλλυπητήρια, να ζήσετε να τον θυμάστε. Δεν υπάρχουν λόγια αυτές τις στιγμές, τι να πει κανείς, μόνο σιωπή. Γι' αυτό σκάσε λίγο μας πήρες τα αυτιά, 92 χρονών ήτανε, φτάνει μωρή γκιόσα.
12. Εσύ τον έφαγες με τα λούσα σου!
13. Νέος άνθρωπος, κρίμα κρίμα κρίμα. Θα το φας αυτό;
14. Πόσα είχαμε ζήσει σ' αυτό εδώ το σπίτι; Τι να πρωτοθυμηθώ από τον σχωρεμένο; Τις βόλτες μας; Τα γλέντια μας; Τα ξενύχτια μας; Ένα πράγμα μόνο δεν μπορώ να θυμηθώ ρε παιδιά: τον κωδικό του WiFi. Μήπως τον θυμάστε εσείς;
15. Πώς είναι έτσι; Πήγατε να τον κάψετε και το μετανιώσατε στα μισά;

πηγή: oneman