10 καγκουριλίκια που κάναμε όλοι στο San Andreas

Lumi Dolls - ένας οίκος ανοχής διαφορετικός από τους άλλους !

To 2017 ένας νέος οίκος ανοχής στην Βαρκελώνη άρχισε να προσφέρει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν μιλάμε για περίεργα βίτσια ή κάτι παρόμοιο. Αν και με τις υπηρεσίες που προσφέρει ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής, τα βίτσια είναι πιο πιθανό να βγουν στην επιφάνεια...

Ο οίκος ανοχής λοιπόν έχει το όνομα «Lumi Dolls». Μάλλον καταλάβατε που ακριβώς πηγαίνει το πράγμα. Ναι, αντικατέστησε λοιπόν τις γυναίκες με κούκλες του σeξ και καλεί τους πελάτες να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις τους με ρεαλιστικές κούκλες τελευταίας τεχνολογίας.
Ο οίκος ανοχής κρατά μυστική της τοποθεσία του και τουλάχιστον αρχικά προσέφερε υπηρεσίες με τέσσερα διαφορετικά είδη seχ dolls. H ιδέα ήρθε στον ιδιοκτήτη Sergi Prieto μετά από τσακωμούς με άντρες που επέμεναν να κάνουν πράξη μια φαντασίωση βiασμού.
Οι κάτοικοι της πόλης αντέδρασαν και η αστυνομία πήγε στο σημείο, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως ο οίκος ανοχής είχε ήδη κλείσει. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης, κρατά μυστική την νέα τοποθεσία της επιχείρησης και την αποκαλύπτει μόνο σε πελάτες που πληρώνουν μέσω διαδικτύου. Το κόστος μιας επίσκεψης είναι 80 ευρώ για 30 λεπτά, ενώ αν ο πελάτης θέλει μια επίσκεψη κατ’ οίκον τότε θα πρέπει να πληρώσει 240 ευρώ.
Αυτή την στιγμή ο οίκος ανοχής έχει στην διάθεση του 54 κούκλες του σeξ, τις οποίες διαθέτει σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Το Lumi Dolls υποστηρίζει πως είναι ο πρώτος στο είδος του στον κόσμο με τον ιδιοκτήτη να σχεδιάζει να ανοίξει έναν δεύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Πηγή: E-Daily.gr