Tοξικά μέρη στον κόσμο..

Ιστοσελίδες και blogs για οnline ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Το θέμα το έχω ψάξει προσωπικά και έχω επισκεφθεί πάρα πολλές σελίδες που παρέχουν links για online προβολή ταινιών και σειρών. Έλαχιστα sites κάνουν upload επεισόδια σειρών και ταινίες ενώ τα περισσότερα αρχεία αναρτώνται από μεμονωμένους χρήστες οι οποίοι δημοσιοποιούν τους συνδέσμους (links).


Οπότε καταλήγω να γράψω για τα καλύτερα, πιο γρήγορα ενημερωμένα και πληρέστερα sites και blogs.

1) Πρώτη και καλύτερη είναι η κοινότητα του Gamato η οποία λόγω του μεγάλου αριθμού μελών ενημερώνεται πολύ γρήγορα όσον αφορά νέα επεισόδια σειρών ενώ προστίθενται καθημερινά και πολλές νέες και παλιές ταινίες. Μπορείτε να εγγραφείτε εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στη κοινότητα με οποιοδήποτε τρόπο ωστόσο δυνατότητα προβολής έχετε και χωρίς εγγραφή.
Το Gamato επέστρεψε..

2) Μια ακόμη κοινότητα από τις παλιές η οποία έχει πάρα πολλές αναρτήσεις είναι το teniesonline.ucoz.com . Το μόνο μειονέκτημα της σελίδας αυτής είναι ότι κάποια link ταινιών και επεισοδίων δεν λειτουργούν ωστόσο παρέχει για πολλά αρχεία απευθείας προβολή εφόσον πολλά επεισόδια και ταινίες μπορείτε να τα δείτε μέσω του εκάστοτε ενσωματωμένου player χωρίς να μεταβείτε σε άλλη σελίδα.

3) Για όσους ενδιαφέρεστε για ελληνικές ταινίες και σειρές η κατάλληλη τοποθεσία είναι το Greek -Movies  . Εδώ μπορεί να βρεί κανείς παλιές και νέες ελληνικές ταινίες και σειρές καθώς ακόμη και επεισόδια σειρών που παίζονται τώρα στην τηλεόραση.

4) Δε θα μπορούσε να λείπει το πιό παλιό τότε blog τώρα site Online Filmer όσοι βλέπετε ταινίες προφανώς και ήδη το γνωρίζετε όσοι δεν το γνωρίζετε μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβετε περί τίνος πρόκεται.

5) Τώρα Peirates και Xrysoi κάνουν επίσης καλή δουλειά ωστόσο αυτά τα αναφέρω τελευταία γιατί πιθανόν λόγω της ισχυρής παρουσίας τους στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο Facebook οι περισσότεροι τα γνωρίζετε ήδη.

6) Όσον αφορά τα Anime αν και υπάρχουν κάποια (αρκετά) σε πολλά από τα προαναφερόμενα sites υπάρχει και το Αn1me.me το οποίο ασχολείται κατ' αποκλειστικότητα με αυτό το είδος.

7) Αφού έκλεισε το πρώτο και καλύτερο Gamato, το Popcorn καθώς και το yts.to για όσους "κατέβαζαν" θα προσθέσουμε μερικές ακόμη σελίδες όπως το MovieFinder σχετικά καινούργιο αλλά δε χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε.

8) Πολύ καλή λύση αποτελέι και η MavriXina για τους λάτρεις των σειρών και μόνο.


Αν έχετε κάποια επιπλέον πρόταση για κάτι εξ' ίσου αξιόλογο αναφέρετε σχολιάζοντας εδώ πιο κάτω..